Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Maailman suurin teleoperaattori esitteli kilpailijan Skypelle: Jego

1
Manu Pitkänen

Maailman suurin teleoperaattori esitteli kilpailijan Skypelle: Jego
China Mobile International aikoo haastaa Microsoftin omistaman Skype-verkkopuhelupalvelun Jego-nimisellä VoIP- ja viestisovelluksella. Palvelu on suunnattu ensisijaisesti Kiinan ulkopuolisille markkinoille. China Mobile International on maailman suurimman teleoperaattorin, China Mobilen, tytäryhtiö.

Jegolla voi lähettää viestejä ja soittaa ilmaisia puheluja netin yli toiselle Jego-käyttäjälle. Videopuhelut onnistuvat myös iOS- ja Android-laitteilla toimivalla palvelulla. Lanka- ja matkapuhelimiin soittamisesta Jegolla veloitetaan Skypen tavoin minuuttiveloitteinen hinta. Yhdistämismaksua Jegossa ei veloiteta, toisin kuin Skypessä.
Tarjolla on myös puhepaketteja. China Mobile tavoittelee Jegolla alkuvaiheessa ulkomailla asuvia ihmisiä, joilla on tuttuja Kiinassa. Pidemmän aikavälin tavoitteena on kuitenkin saada kaikki muutkin Jegon käyttäjiksi. Kiinalaiset eivät voi soittaa Jegolla kiinalaiseen lanka- tai matkapuhelimeen.

China Mobilella on Kiinassa yli 700 miljoonaa asiakasta ja mahdollisuudet kasvaa yhtiön kotimaassa alkavat käydä vähiin. Kasvua haetaan nyt ulkomailta ja Jegolla on tässä keskeinen asema.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Fantasos
Fantasos

1

Muistiini Windows Phone 8 pitää sisällään rajapinnan operaattorien omia VoIP sovelluksia varten? Kilttiä Microsoftilta tehdä puhelimille käyttöjärjestelmä johon tuon saa integroitua helposti käytettäväksi. ;-)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja