Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ohjelmistopäivitys korjaa Galaxy S4:n puutteita – lisää tallennustilaa ja App2SD-tuki

11
Manu Pitkänen

Ohjelmistopäivitys korjaa Galaxy S4:n puutteita – lisää tallennustilaa ja App2SD-tuki
Samsung Galaxy S4:ää on kritisoitu käyttöjärjestelmän ja valmiiksi asennettujen sovellusten runsaasta tilankäytöstä. Esimerkiksi 16 gigatavun mallissa on vain hieman yli puolet tilaa käyttäjän omille tiedostoille.

Yhtiö vastasi kritiikkiin toteamalla, että puhelimen microSD-korttipaikan korvaavaa tämän puutteen. Kortille ei ole kuitenkaan voinut asentaa sovelluksia, joten täydellisenä korvaajana se ei toimi. Samsung aikoo kuitenkin korjata puutteen ohjelmistopäivityksellä, jonka asentamisen jälkeen sovellukset voi sijoittaa myös microSD-kortille. Samainen päivitys sisältää myös osittain läpinäkyvän ilmoituspalkin kustomoituja taustakuvia käytettäessä ja uuden HDR-videokuvaustilan sisältävän kameraohjelmiston.Päivityksen sisältämien optimointien ansiosta käyttäjälle vapautuu 0,08 gigatavun edestä tallennustaa. Päivitys itsessään on 366 megatavun kokoinen. Lisätietoja löytyy SamMobile-verkkosivuston artikkelista.

Ohjelmistopäivitys on tullut saataville jo ainakin Saksassa.

Päivitys. Lisääntyneen tallennustilan määrä korjattu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Kuveerty
Kuveerty

1

Hyvin tehty Samsung. S4 ostajat voivat olla nyt tyytyväisiä että asiasta nostettiin (aivan oikein) iso haloo, vaikka silloin puolusteltiinkin Samsungia. Kuluttajia kuunneltiin, kuluttajat voittivat.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Qwerty123459 (vahvistamaton)

3

Uutisessa lukee, että tallennustilaa olisi 0,8 gigatavua. SamMobilen sivuilla puhutaan 0,08 gigatavun tallennustilasta. Da fuck?

"As you may know, the 16GB variant of the Galaxy S4 comes only with 9.15GB of user accessible memory in which the user installs all his/her apps. The new update addresses this issue by giving the user the functionality to move apps to SD card and increasing the available storage to 9.23GB"

Vastaa
jartar
jartar

5

@1
Näin on. Ilman kohua ja valitusta ei tätä muutosta olisi tullut. Nyt muistikortti oikeasti korjaa puhelimen tilanpuute ongelmaa ja se on käyttäjien kannalta erittäin hyvä juttu :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

6

0,08 gigatavua on aika mitätön määrä. Ihme kun ovat edes vaivautuneet moisesta ilmoittamaan. Ei myöskään mikään paras muoto ilmoittaa tuota lukua.

Vastaa
a7r8t
a7r8t

7

hmmm... siis vapautuu reilu 80 megaa, mut päivitys kumminkin syö 366 megaa. eli tallennustila pienenee 280 megalla

Vastaa
perhana
perhana

9

@8
Loistavaa! nythän sinne mahtuu jo 8 täyden resoluution valokuvaa enenmmän, tai ehkä jopa jokin Solitaire-peli, eikä tarvitse edes lisähintaista muistikorttia hankkia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
galaxyS4 @ (vahvistamaton)

10

@9 Parempi tuokin vapautettu määrä,kuin ei mitään.Ja saahan nyt tämän päivityksen jälkeen muistikorttiin asentaa myös sovelluksiakin. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja