Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin uusi kamerapuhelin paljastui: Galaxy S4 Zoom isolla optiikalla (päivitetty)

15
Teemu Laitila

Samsungin uusi kamerapuhelin paljastui: Galaxy S4 Zoom isolla optiikalla (päivitetty)
Samsungin pitkää huhuttu Galaxy S4 Zoom on päässyt ensimmäisiin kuviin, jotka SamMobile on julkaissut ennen laitteen virallista julkaisua vajaan parin viikon päästä.

Etupuoleltaan Galaxy S4 Zoom muistuttaa kovasti esimerkiksi Galaxy S4 Miniä, mutta laite on huomattavasti paksumpi ja sen takakannesta pistää esiin massiivinen linssi, joka aiempien huhujen perusteella tarjoaisi kymmenkertaisen optisen zoomin. Linssin kumppanina on nykyisten tietojen perustella 16 megapikselin kuvakenno.

SamMobilen mukaan laite sisältäisi 4,3 tuuman Super AMOLED -näytön 540x960 pikselin resoluutiolla ja keskitason speksit kuten kaksiytimisen 1,6 GHz:n taajuudella toimivan prosessorin, 8 gigatavua tallennustilaa (laajennettavissa microSD-kortilla), Bluetooth 4.0 LE -yhteydet ja 802.11 a/b/g/n WLAN-yhteydet. Kuten kuvissa näkyy, laite sisältää erillisen kameranäppäimen ja volume-näppäinten kerrotaan toimivan zoomina.

Vaikka Galaxy S4 Zoomin ulkoasu muistuttaakin kovasti kameraa, kyseessä on siitä huolimatta täysiverinen puhelin. Ilman useampia kuvia on hankala sanoa kuinka massiivinen laitteen takakuoressa oleva optiikka todellisuudessa on, mutta ensimmäisen kuvan perusteella Nokian alkuperäinen PureView 808 vaikuttaa hyvin taskuun sopivalta tähän verrattuna. Puhelinvertailu tulee olemaan paikalla Lontoossa, jossa Samsungin odotellaan esittelevän puhelimen virallisesti.Päivitys 12:09

TechTastic-sivuston julkaisemat lisäkuvat laitteesta antavat lisää osviittaa siitä, että Galaxy S4 Zoom on todellisuudessa viime vuotisen Galaxy Cameran seuraaja eikä nimestään huolimatta varsinainen Galaxy S4 -variantti.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

tonkie
tonkie

3

No nyt on kyllä tehty benchmarkki copypaste innovoinnille. Otetaan pokkari, galaxy(valitse mikä vain malli = kaikki näyttää samalta) ja liitä ne yhdeksi. Voilà frankestain on syntynyt.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
keke1. (vahvistamaton)

6

On kyllä jo ihan naurettavaa tuo samsungin nimeämiskäytäntö. S5:n kohdalla varmaan jo kaikki puhelimen sadasta eurosta ylös päin on s5-variantteja.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

7

6@
> S5:n kohdalla varmaan jo kaikki puhelimen sadasta eurosta ylös
> päin on s5-variantteja.

S4 2013 Android mallisto, S5 2014 Android mallisto jne. selkeää.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
style @ (vahvistamaton)

8

6@ Sama se on sitten naurettavaa Applellakin.http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/halpaiphonesta+odotetaan+varikasta/a907919

Vastaa
jartar
jartar

9

@7
Miten voit olla noin pihalla. Samsungilla on kyllä olemassa myös note, mega, tab jne. mallistot. Päätelmäsi on täysin järjetön.

Ja kyllä, Samsungin nimeämiskäytöntö on täysin järjetön. Odotan vain sitä päivää kun kaupasta löytyy Galaxy S4 pesukone, kuivausrumpu ja rautakanki.

Vastaa
ackalin
ackalin

11

Tässä muutamia Samsung yhtiöiden valmistamia päätuotteita ja tietenkin tuhansia nimimikeittä löytyy taitaisi mennä kaikki tuotteet sekaisin jos etuliite olis Galaxy jotain ;)

Sen tuotteita ovat
ilmastointilaitteet,
tietokoneet,
digitaaliset televisiot,
nestekidenäyttöjen
aktiivimatriisinäyttö
matkapuhelimet,
näytöt,
tulostimet,
jääkaapit,
puolijohteiden
televiestinnän verkkolaitteita
rakennus öljynjalostuksen kasvien alkupään öljyn ja kaasun palvelut,
petrokemian-ja kaasuvoimaloita,
teräksen kasvien voimalaitoksia
vedenkäsittelylaitokset
muun infrastruktuurin
onnettomuus autovakuutuksia,
vahinkovakuutusmuodot,
palovakuutus,
vastuuvakuutus,
meren vakuutus-,
yksilöllisiä eläkkeitä ja lainat
irtolastialusten,
kontti,
raakaöljyvaunua,
risteilijöitä,
matkustaja-aluksia,
materiaalinkäsittely teräs
sillan rakenteita

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.