Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkisti odotetun iTunes Radion

5
Matti Vähäkainu

Apple julkisti odotetun iTunes Radion
Apple on tänään WWDC:ssä esitellyt iOS 7:n mukana tulevaa iTunes Radio -ominaisuutta. Palvelu on ilmainen ja varustettu mainoksilla muille paitsi maksullisen iTunes Match -palvelun tilaajille.

Odotettu Spotifyn, Pandoran ja muiden streaming-palveluiden kilpailija toimii iPadillä, iPodilla, Apple TV:llä, Maceillä ja tietysti iPhonella. Mainosvapaa iTunes Match -palvelu maksaa 24,95 dollaria vuodessa.

Ensimmäistä kertaa streaming-palveluun löytää tiensä myös Led Zeppelinin tuotanto, jota esiteltiinkin lavalla yhtyeen oman radioaseman avulla. Radiokanavia on yhteensä 200 ja mahdollista luoda kappaleiden perusteella sekä jakaa ystäville. Radiokanavien haussa toimii myös uudistettu Siri.

Alkuun palvelu tulee saataville vain Yhdysvaltoihin, eikä tarkkaa aikataulua muista alueista tai maista kerrottu.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

JoniS
JoniS

4

@3

oho niimpä olikin, ei oikein kuumeessa osaa lukea, aika halpa sitten omasta mielestä kyllä, jos vain tuon verran hintaa tulee.

Vastaa
hta
hta

5

Palvelu ei tosin taida olla saatavissa täällä (ainakaan vielä).

Toki se on kierrettävissä hankkimalla USA tunnus mutta en ole varma onko se käyttöehtojen vastaista toimintaa.

Tuolla Match toiminnolla voi tehdä myös mielenkiintoisen laittoman musiikin laillistamisen jos ko. kappaleet löytyvät iTunesista eikä kirjasto ole suurempi kuin 25000 kappaletta mutta ei siitä sen enempää :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.