Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli uuden Galaxy Ace 3 -älypuhelimen

9
Manu Pitkänen

Samsung esitteli uuden Galaxy Ace 3 -älypuhelimen
Samsung on esitellyt uuden Galaxy Ace 3 -älypuhelimen, josta tulee saataville markkina-alueesta riippuen 3G- ja LTE-malli.

Samsug Galaxy Ace 3:n edeltäjään, noin 200 euroa maksavaan Ace II:een, nähden teknisiä muutoksia ei ole tehty kamalan paljoa. Näyttö on kasvanut 4,0 tuumaan ja tuplaydin prosessorin kellotaajuus on noussut yhteen gigahertsiin. Näytön resoluutio ja kameran megapikseleiden määrä on säilynyt muuttumattomana.

Ace 3:n 3G-versiossa on neljä gigatavua sisäistä tallennusmuistia, josta vain 1,77 gigatavua on vapaata. 4G-mallissa vastaavat luvut ovat 8 gigatavua ja noin 5 gigatavua. MicroSD-korttipaikan avulla tallennustilaa saa lisää.

Android 4.2. -käyttöjärjestelmällä varustettu Galaxy Ace 3 sisältää myös kirjavan joukon Samsungin omia ohjelmistoja, kuten S Translatorin, S Travelin ja S Voicen. Smart Stay -ominaisuuden avulla puhelin tarkkailee koska käyttäjä katsoo puhelimeen. Kun katse on poissa puhelimesta, puhelimen näyttö himmenee ja menee pois päältä virran säästämiseksi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
Jonne2 (vahvistamaton)

1

Fänklubpojaaaat?! Täällä olis taas Antroittia ja uusilla spexeillä. Nyt yhdessä innostumaan nyt on tehoa... shillä laella

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
simsung ili (vahvistamaton)

2

Nyt on pää sekasi samsungin laitteista. montako eri varianttia löytyy samalla nimellä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
japi_xxx (vahvistamaton)

5

Ei taida noin halpaa lte:tä olla muilla muilla tarjolla.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

6

@4

Ei taida ihan samaan kategoriaan mennä Ashat ja tämä, toiset on "peruspuhelimia" ja maksaa kaksinumeroisia lukuja, tämä on täysiverinen älypuhelin ja maksanee pitkälti kolmenumeroisia lukuja.

@5
Mistä nappasit hinnan? Tuo 200€ mitä mainittu uutisessa on Ace2 hinta ja se on tippunut alun n. 300€ kolmasosan pois. Tässä kun tulee kolmosessa kaksi eri versiota niin voisi olettaa että LTE-versio tulee maksamaan ainakin sen 300€.
Ja näin ollaankin samoissa hintaluokissa kuin Lumia 820 joka on jo markkinoilla ja omaa LTE:n.


Itse julkistus on aika blaah. Mitä tässä 3G-mallissa on eroa esim. SGS3 mini? Vai jääkö SGS3 mini ilman 4.2 Androidia? Ei kai? Kuitenkin kaksi melkein identtistä luuria jälleen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
NokiaPanic @ (vahvistamaton)

7

Ashatkin ovat pian menneen talven Lumioita!.http://www.digitoday.fi/mobiili/2013/06/12/nokia-lopettaa-symbian-puhelinten-toimitukset/20138298/66

Vastaa
perhana
perhana

9

@7
Sinä se olet kyllä jatkuvasti yhtä pihalla... ei symbian puhelinten toimitusten lopettaminen vaikuta Ashan toimituksiin millään lailla, Asha on Series 40 puhelin joka siis pysyy tuotannossa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja