Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videoesittely: Miltä uusi iOS 7 näyttää?

9
Manu Pitkänen

Videoesittely: Miltä uusi iOS 7 näyttää?
9to5mac-sivuston on tehnyt walktrough-videon iOS 7:ssä, missä kerrotaan maanantaina esitellyn käyttöjärjestelmän toimintoja ja uutta ulkonäköä. Käyttöjärjestelmän toiminnan perusteisiin ei ole tullut muutoksia, minkä takia sen salat pitäisi aueta vanhoille iOS-laitteiden omistajille helposti.

Videolla esitellään käyttöjärjestelmää laajemmin mitä Applen omissa lyhyissä pätkissä ja näytetään mitä uusittu käyttöliittymä tarkoittaa keskeisten oletusohjelmien kannalta. Sivusto on tehnyt erilliset videoesittelyt kamerasovelluksesta ja iTunes Radiosta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
entinenkäyttäjä (vahvistamaton)

3

Nyt mentiin ulkoasussa niin metsään, että taitaa tämä poika vaihtaa Apple lasit päästä johonkin toiseen..

Vastaa
Jakele
Jakele

5

@1 enpäs osaa edes kuvitella millasta kivikautta olet elänyt, kokenut tai tuntenut, mutt mun vain lukemastani kuva kivikaudesta on vallan toisenlainen kuin tuo huippunykytrendin mukainen iOS7.
Taustojen värimaailma on jopa upee. Ikonit tosin on heijastumia jostain menneen maailman 'lumista' kenties... Mutt josko ne korjaantuis ja skaalautuis eli yhtenäistyis syksyn jukistukseen mennessä. Toivoa ainakin sopii. Mutt on siinä hienoja toiminnallisuuksia tullut muitakin kuin esim tiedostojen jako samaan 'heimoon' kuuluvien kesken ja moniajon petraus, ym...
Toki tietty omasta asenteesta paljon riippuu näkeekö uusia ja kehittyneitä asioita vai vaanko puutteita. Eli kuuluuko MS-Nokian propagandajoukkoihin vai mihin... Tuntuu ihan, ett täällä kirjoittelevat oikein parjaamiseen masinoidut tyypit, milloin mitäkin uutta vastaan. Tai sitt sellaiset, joille pitäis olla vuodepaikka nahkaremmeillä jossain 'täyshoitolassa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ihmettelijä (vahvistamaton)

6

Haters gona hate!
Voisin olla varma ettei kukaan teistä "buuaajista" ole katsonut wwdc2013:sta. Tai tiedä edes 10 prosenttia uusista ominaisuuksista!
Mielestäni on aika kova paketti enkä oikeen keksi mitä muuta siihen olis pitäny vielä lisätä, että kelpais?! Ulkonäko on toki jokaisen oma mielipide mutta esim alas/ylösvetovalikkojen värit on kiinni siitä mitä sovelluksia on työpöydällä! Anyway minun mielestä todella hyvä julkaisu ja yksi parhaimmista WWDCistä ikinä! Ja odotan innolla omaan iPadiini! Myöskin Mawericks:ia Macceihini!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ihmettelijä (vahvistamaton)

7

Ja on hienoa seurata tätä "buuausta" vuodesta toiseen ja silti jokainen julkaisu on ollut enemmän tai vähemmän menestystarina! Saa nähdä kuin poikain käy!

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

Lukistusruutu oli ulkonäöllisesti "ihan kiva", ei mitään mullistavaa tai ihmeellistä. Väreiltään aika heikko. Infopalkit taas nyt olivat sitä, mitä itse olen tottunut pitämään vakiona. Joskin tuo alhaalta vedettävä ohjauspalkki oli ulkonäöllisesti hirvittävä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja