Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian EOS-malli jälleen vuotokuvassa, verrokkina Lumia 920

Matti Vähäkainu

Nokian EOS-malli jälleen vuotokuvassa, verrokkina Lumia 920
Nokian "todellisen" PureView-mallin vuodot alkoivat WPDang-verkkosivuston uutisesta, jossa kameramoduulin kumpu näkyy ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen vuotoja on saatu lähinnä Twitterissä ViziLeaks-tunnuksen välityksellä.

Tällä kertaa ViziLeaks on lisännyt kuvan, jossa esittelee EOS-mallin ja Lumia 920:n yhdennäköisyyttä. Laitteet on asetettu pöydälle näyttö ylöspäin ja otsikkona on "Which ones which?".

Vaikka yhdennäköisyys on selvä, erottaa laitteet toisistaan mm. näytön ja pöydällä näkyvästä varjosta, joka syntyy puhelimen kameramoduulin nostamasta yläosasta. EOS:n näyttö on AMOLED-tekniikalla toteutettu, joka mahdollistaa kuvassa näkyvän "always on"-kellonajan pienellä virrankulutuksella.ViziLeaks lupailee Twitter-viestissään vielä lisääkin EOS-vuotoja hashtagillä #moretocomefromvizileaks.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.