Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Reuters: Apple harkitsee iPhonen kasvattamista

6
Manu Pitkänen

Reuters: Apple harkitsee iPhonen kasvattamista
Apple suunnittelee aiempaa edullisemman iPhone-puhelimen julkaisua viidessä tai kuudessa eri värissä, kertoo Reuters. Uutistoimisto kertoo samalla, että Apple harkitsee tällä hetkellä myös 4,7- ja 5,7-tuumaisten puhelimien julkaisua ensi vuonna.

Samsungin ja muiden Android-valmistajien markkinoille tuomien isojen puhelimien ja puhlettien herättämä kiinnostus on saanut Applenkin harkitsemaan uudelleen näkemystään isoista näytöistä. Apple pitäytyi iPhonessa pitkään 3,5-tuumaisessa näytössä, mutta se rikkoi perinteet viime vuonna esittelemällä pidemmällä näytöllä (4,0 tuumaa) varustetun iPhone 5:n. Yhtiön toimitusjohtaja Tim Cook on kuitenkin todennut isojen näyttöjen heikentävän kuvanlaatua ja lisäävän virrankulutusta, minkä takia yhtiö ei ole ollut kiinnostunut niistä.

Apple ei ole vielä tehnyt lopullisia päätöksiä 4,7- ja 5,7-tuumaisista puhelimista. Applen toimitusketjuun kuuluvan lähteen mukaan yhtiöllä on ollut tapana muuttaa suunnitelmia aivan viime hetkellä.Reuters kertoi edullisen iPhonen hinnan asettuvan 99 dollariin – tämä on ilmeisesti operaattoreiden tukema hinta. Apple myy tällä hetkellä iPhone 4S:ää samalla hinnalla. Yhtiö harkitsee edullisen puhelimen tuomista markkinoille viidessä tai kuudessa eri värissä ja muovisilla kuorilla. Yhtiö esitteli viime vuonna useissa eri väreissä myytävät iPod-musiikkisoittimet. Edullinen iPhone yritetään saada myyntiin tänä vuonna iPhone 5S:n kanssa.

Apple on tähän asti edennyt hyvin yksinkertaistetulla puhelinmallistolla. Tarjolle on tuotu joka vuosi yksi uusi puhelin.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
joona85 (vahvistamaton)

1

Reuters kertoi edullisen iPhonen hinnan asettuvan 99 dollariin - Apple myy tällä hetkellä iPhone 4S:ää samalla hinnalla.

Apple siis möisi iPhone 4S puhelinta 99 dollarin hintaan?

Vastaa
vallu16
vallu16

3

"Yhtiön toimitusjohtaja Tim Cook on kuitenkin todennut isojen näyttöjen heikentävän kuvanlaatua ja lisäävän virrankulutusta, minkä takia yhtiö ei ole ollut kiinnostunut niistä. " Ja silti muiden firmojen jättinäyttö puhelinten akut kestää paremmin kuin iPhonen : D olipa taas väite

Vastaa
Jonahan
Jonahan

4

@3
Akkukestoon toki vaikuttaa moni muukin asia kuin näyttö. Mutta et voine kiistää sitä tosiasiaa että muuten identtinen suurempi näyttö vie enemmän virtaa kuin pienempi ja että aika monessa kilpailevassa tuotteessa on tehty ikäviä kompromissejä näytön ominaisuuksien suhteen, Pentile etunenässä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.