Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta uusi Android-kamera ensi viikon Lontoon tilaisuudessa

2
Teemu Laitila

Samsungilta uusi Android-kamera ensi viikon Lontoon tilaisuudessa
Samsungin 20. päivä kuluvaa kuuta pidettävän tilaisuuden sisältöä on arvuuteltu ympäri nettiä, mutta yhtiö on jo ehtinyt julkistamaan kaikki laitteet, mitä tilaisuuteen ennakkoon huhuttiin. Tuoreimman tiedon mukaan yksi esiteltävistä laitteista on ainakin uusi Android-pohjainen kamera.

Vaikka tällä viikolla julkaistu Galaxy S4 Zoom on sekin jo ainakin kokonsa ja ulkonäkönsä puolesta viime vuonna julkaistun Galaxy Cameran seuraaja, niin pian julkaistava Galaxy Camera 2 on sitä myös virallisesti nimensä puolesta. Galaxy Camera 2:n olemassaolon ja esittelypäivän vahvisti Samsungin toimitusjohtaja J.K Shin Korea Times -lehdelle.

Shinin mukaan Galaxy Camera 2 on myös peilitön, mikä tarkoittaisi myös vaihdettavaa optiikkaa. Kuten Engadget huomauttaa, vaihdettava optiikka nostaisi Android-kameran lähemmäs Samsungin NX-sarjan kameroita jättäen GS4 Zoomin huolehtimaan pikkupokkareiden kategoriasta. Muut tiedot kamerasta ovat hämärän peitossa, mutta lisää kuullaan melko tasan viikon päästä.Koska suurin piirtein kaikki mahdollinen, mitä Samsung olisi voinut Lontoossa paljastaa (GS4 Mini, GS4 Active, GS4 Zoom) on jo julkaistu, tilaisuudesta on tulossa lähinnä jo julkaistujen laitteiden esittelytilaisuus, ellei yhtiöllä ole takataskussaan vielä merkittävämpiä yllätyksiä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Mattis1988 (vahvistamaton)

1

Meneekö puhelinvertailu.comin toimistus myös paikan päälle, Samsungin maksamana tietenkin?

Samsunghan on aikaisemminkin kustantanut pari kertaa vuodessa tämän sivuston bloggajan omiin tapahtumiinsa.

Odotettavissa Samsungia kehuvia artikkeleja, jotta kutsu kävisi myös jatkossa Samsungin tilaisuuksiin?

Vastaa
7520G
7520G

2

"tilaisuudesta on tulossa lähinnä jo julkaistujen laitteiden esittelytilaisuus, ellei yhtiöllä ole takataskussaan vielä merkittävämpiä yllätyksiä."

Khyyllä sillä Samsungilla muutama Galaxy siellä takataskussa on.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja