Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaiset pääsevät ensimmäisten joukossa käsiksi Jollaan

10
Manu Pitkänen

Suomalaiset pääsevät ensimmäisten joukossa käsiksi Jollaan
Suomalaiset pääsevät ensimmäisten joukossa käsiksi Jollan uuteen puhelimeen, kertoo matkapuhelinyhtiön kanssa yhteistyötä tekevä teleoperaattori DNA. DNA tuo Jolla-älypuhelimen myyntiin ainoana operaattorina Suomessa ja ensimmäisenä maailmassa.

Toukokuussa Helsingissä esitelty puhelin tulee saataville tämän vuoden aikana. Puhelinta myydään DNA Kaupoissa, DNA:n nettikaupassa ja valikoiduissa DNA:n edustajilla.
DNA on osallistunut aivan alusta saakka myös puhelimen tuotekehitykseen. "Olemme voineet vaikuttaa sekä laitteen designiin että käytettävyyteen Jollalle ominaisessa 'co-creation' yhteiskehittelyhengessä, ja näin päässeet viemään jo tässä vaiheessa asiakaskuntamme toiveita suoraan Jollan kehitystiimille", kertoo DNA:n kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Pekka Väisänen.

"On arvokasta löytää hyvä operaattorikumppani kotimarkkinalta. DNA:n ja Jollan yhteistyö on ollut erittäin antoisaa, ja arvostamme erityisesti kuluttajatoiveista saamaamme palautetta asiakkaansa hyvin tuntevalta kumppanilta. Odotamme varmasti yhtä innostuneesti Jollan myynnin alkamista DNA Kaupoissa maanlaajuisesti viimeisen vuosineljänneksen aikana", sanoo Jollan toimitusjohtaja Tomi Pienimäki.

Jollan kotisivuilta voi ennakkotilata puhelimen ja kaikkein innokkaimmille ostajille tarjotaan mahdollisuus ennakkotilata puhelimen erikoismalli, josta veloitettu sadan euron ennakkovarausmaksu hyvitetään oston yhteydessä.

Kommentit (10)

revis (vahvistamaton)

1

niin vanhaa rautaa luurin sisällä ja sovellus saatavuus tulee olemaan heikkoa vielä pitkään niin en tuohon hintaan koskis pitkällä tikullakaan.

Vastaa
pain83
pain83

2

Mitäs sinä raudasta tiedät, kun ei speksejä ole vielä julkistettu? Vai kuulutko niihin käyttäjiin kenenkä mielestä rauta on huonoa, jos taskussa ei lämmitä neljä ydintä?

Vastaa
revis (vahvistamaton)

4

@2 tervetuloa vaan vuoteen 2013, kyllä luulis että tuohon hintaan lähtis luuriin neliydin prossu.

Vastaa
JoniS
JoniS

5

@1

käsittääkseni sailfish OS tukee androidin softia jollain tasolla elikkä ei se sovellusvalikoima niin pieni ole.

Vastaa
Digipiggy
Digipiggy

6

revis trollaa. Antakaahan pojan fanittaa teknisiä speksejä.
Mä en osta puhelinta hankkiessa speksejä, toki katson niitä ja annan niille painoarvoa. Pääpointtina on luurin sopivuus omaan käyttöön.
Jollan luurissa hyvää on ulkomuodoissa tuo kiinnipitoalue sekä ylä että alareunassa luuria. Ei tartte varoa nappeja käytössä, saa kaivettua luurin ulos taskusta kunnon otteella.
Toi on fiksua että Suomessa päästään käsiksi puhelimeen, tulee ainakin kotimaisella kielellä palaute puhelimesta eikä jää "lost in translation" syistä piiloon.

Vastaa
tautinen
tautinen

8

Ainoa käyttis mikä tarvii jotain övereitä neliydinprossuja on javalilluke Android. Itselle käyttiksen käyttömukavuus ja puhelimen design on ykkösprioriteetti.

Vastaa
abacaca (vahvistamaton)

9

@8: Kaikki puhelimet tarvitsevat mahdollisimman kovatasoisen prosessorin jos niillä aikoo mitään kunnon softia ajaa. Kevyempi käyttis on hyvä, mutta se on hyvä nimenomaan siksi että se mahdollistaa vielä raskaampien softien ajamisen. Sitä ei voi käyttää perusteluna heikommalle prosessorille ellei kyseessä ole ns. tyhmöpuhelin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja