Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kaksi entistä HTC-pomoa perustivat oman puhelin-startupin

1
Teemu Laitila

Kaksi entistä HTC-pomoa perustivat oman puhelin-startupin
Vaikka älypuhelinmarkkinat ovat voimakkaasti jakautuneet Applen ja Samsungin osuuteen ja muille jääviin murusiin, niin pienilläkin yrittäjillä riittää toivoa oman osuutensa valtaamisesta.

Kaksi entistä HTC-pomoa on päättänyt perustaa uuden puhelimia valmistavan yrityksen, jonka päämarkkina-alueena tulisi olemaan Eurooppa. Uuden yrityksen nimi on Kazam ja sen taustalla ovat entinen HTC:n myyntipäällikkö Michael Coombes sekä HTC:n Englannin markkinoinnista vastannut James Atkins. Kazam pyrkii erottautumaan kilpailijoistaan "designilla, laitteistolla sekä intuitiivisella tekniikalla, jonka käyttöä helpottaa parannettu asiakaspalvelu".

Vaikka teesit kuulostavat hyvältä, tulokkaalla on pitkä matka edessään. Perustajat kuitenkin uskovat, että nyt älypuhelinmarkkinoilla on tilaa haastajille. Yhtiö aikoo keskittyä tarjoamaan asiakkailleen hyvän käyttökokemuksen, joka ei lopu puhelimen ostamiseen, vaan käyttäjälle tarjotaan palvelua pidempään. Koska käyttöjärjestelmäpäivitykset ovat (ainakin yleensä) ihan perusjuttu puhelinalalla, Kazamilla on mielessään ilmeisesti jotain suurempaa, josta yhtiö ei vielä kerro tarkemmin.


Itse asiassa lähes kaikki tiedot tulevista puhelimista ovat vielä hämärän peitossa. Käyttöjärjestelmänä on oletettavasti Android ja ensimmäisiä puhelimia luvataan markkinoille vielä tämän vuoden aikana.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Aloc
Aloc

1

Eivät sitten surkeampaa nimeä keksineet. Kuulostaa jo valmiiksi huijaukselta. Onnea vaan jo valmiiksi vaikeille markkinoille.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja