Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Saudi-Arabia sulkee pikaviestimiä minkä ehtii

1
Valtteri Ahonen

Saudi-Arabia sulkee pikaviestimiä minkä ehtii
Reutersin mukaan Saudi-Arabia on hiljattain estänyt Viberin toiminnan maassa, ja seuraavana tähtäimessä saattavat olla WhatsApp ja Skype.

Paikallisesta sanomalehdestä peräisin olevan tiedon mukaan Saudi-Arabia aikoo estää WhatsAppin toiminnan lähiviikkoina, mikäli se ei suostu toimimaan valtion haluamalla tavalla. Kommunikaatio- ja tietoliikennekomissio (Communications and Information Technology Commission, CITC) on ottanut pikaviestimet syyniin, koska niitä on lähes mahdotonta valvoa, minkä lisäksi ne nakertavat operaattoreiden liikevaihtoa.

"Me olemme käyneet WhatsAppin ja muiden vastaavien palveluiden kanssa neuvotteluja, jotta pääsisimme asioissa yhteisymmärrykseen, mutta näistä neuvotteluista ei ole syntynyt mitään", CITCin johtaja Abdullah Al-Darrab kertoi Arab Newsille. Viber suljettiin viime viikolla, koska se ei suostunut yhteistyöhön.

Jonkinlaisia päätöksiä ja toimenpiteitä asiassa odotetaan ennen ramadanin alkua, eli heinäkuun 9. päivään mennessä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja