Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony valmistelee puhletin julkaisua - tehokkaampi kuin Galaxy S4

1
Valtteri Ahonen

Sony valmistelee puhletin julkaisua - tehokkaampi kuin Galaxy S4
Sony on kertonut esittelevänsä ensikuun alussa yllätyksen, mutta jälleen kerran erilaiset vuotokuvat ovat ehtineet jo paljastaa mitä on tulossa. Yhtiöltä odotetaan ensimmäistä jättipuhelinta, tai puhlettia, kuten tabletin ja puhelimen harmaassa välimaastossa liikkuvia laitteita nykyään tavataan kutsua.

Japanilaisyhtiön tuleva uutukainen on CNET:n mukaan 6,4" 1080p -näytöllä (342 PPI) varustettu laite. Full HD -näyttö ei enää tänä päivänä onnistu varsinaisesti ylittämään kauhean korkeita uutiskynnyksiä, mutta maininnan arvoisen laitteesta tekee sen suoritin. Huhujen mukaan tulevassa laitoksessa olisi sisällä Qualcommin neliytiminen, 2,2 GHz Snapdragon 800 -sarjalainen, mikä tekisi siitä tehokkaamaan kuin esimerkiksi Samsungin lippulaivamalli Galaxy S4.
Julkistustapahtuman kutsussa on kuva pitkänomaisesta laitteesta, joka muistuttaa paljon Xperia Z -puhelinta ja -tablettia. Uuden laitteen nimeksi on arveltu tulevan Xperia Z Ultra. Kaikki tiedot varmistuvat kuitenkin vasta itse tapahtumassa 4.7.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja