>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei ei haluakaan Nokiaa: "Ei suunnitelmia"

Teemu Laitila

Huawei ei haluakaan Nokiaa: Ei suunnitelmia
Huawei on kiistänyt yhtiön suunnitelmat Nokian ostamiseksi. Nokia-huhulle laittoi stopin Huawein ulkosuhteista vastaava pomo Bill Plummer kommentissaan uutistoimisto Reutersille.

Kiinalaisen Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja kohautti eilen Financial Timesin haastattelussa kertomalla, että Nokian ostamista on harkittu. FT:n haastattelema Richard Yu totesi, että Nokian ostamisella voisi olla synergiaetuja, mutta kaikki riippuu Nokian halukkuudesta.

Ostohuhu sai Nokian osakkeen nousuun New Yorkin pörssissä.

Huawei on pyrkinyt kiivaasti saamaan jalansijaa länsimarkkinoilta, jossa yhtiö yrittää karistaa halpapuhelinvalmistajan mainetta ja siirtyä kilpailemaan suoraan premium-luokan älypuhelimiin. Eilisten kommenttien kaltaiset ulostulot vaikuttaisivat lähinnä (vielä) katteettomilta voimannäytöiltä, joilla yhtiö rakentaa julkisuuskuvaansa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.