Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

PV:lle omat keskustelualueet - Osallistu ja voita Lumia 920 tai SGS4!

1
Petteri Pyyny

PV:lle omat keskustelualueet - Osallistu ja voita Lumia 920 tai SGS4!
Olemme jo useamman vuoden harkinneet avaavamme Puhelinvertailulle omia keskustelualueita. Välimalliratkaisuna käytössä on ollut pitkään se, että olemme ohjanneet kännyköihin liittyvää keskustelua AfterDawnin keskustelualueille.

Ongelmaksi on samaan aikaan muodostunut myös se, että AfterDawnin keskustelualueet ovat 100% omaa koodiamme. Tämä on johtanut siihen, että joka kuukausi pitää miettiä sitä, mihin pienet ja rajalliset resurssimme ohjaamme -- ja nyt jo vuosien ajan aina joku muu projekti on kiilannut ohi forumsoftan kehittämisestä. Tämä on alkanut väistämättä näkymään keskustelualueiden taustamoottorin vanhanaikaisuutena, mm. mitään AJAX-toimintoja tms ei sinne ole saatu tuotua käyttöön.

Kaksi edellämainittua seikkaa yhdistäen päätimme kaivautua suosituimpien forumsoftien nykytilaan ja tutkimme ja testailimme pitkän, pitkän aikaa eri vaihtoehtoja. Lopulta päädyimme alustaan nimeltä xenForo (jonka syntytarina on ihan mielenkiintoinen: kehitystiimi lähti vBulletinilta ovet paukkuen sen jälkeen kun vBulletin myytiin).Päätimme kokeilla alustaa ja perustaa täysin uudet keskustelualueet kyseisellä alustalla. Näin syntyi siis nyt avattu

Puhelinvertailun keskustelualue


Saimme avaukseen mukaan DNA:n sponsoriksi ja sponsorin toimesta pyöräytämmekin avajaiskilpailun käyntiin:

Arvomme joka viikko kaikkien viikon aikana keskusteluihin osallistuneiden kesken joko Nokia Lumia 920 tai Samsung Galaxy S4 -älypuhelimen

Ensimmäinen kilpailuviikko on tämä juhannusviikko ja skaba jatkuu vielä reilun 3 viikon ajan, eli palkintoja jaetaan kaikkiaan 4kpl. Kumpaakin puhelinta on tarjolla 2kpl, joten ensimmäisenä voittavat pääsevät valitsemaan päältä haluamansa.

Muutama huomio:
  • AfterDawnin käyttäjätunnukset toimivat sellaisenaan myös Puhelinvertailun keskustelualueilla
  • Saitti on beta. Jos törmäät bugeihin, kerro niistä.
  • Facebook-kirjautuminen toimii, jos käyttäjätunnuksesi käyttää samaa sähköpostiosoitetta kuin mitä Facebookissa käytät
  • Keskustelualueet ovat ns. responsiiviset eli kaikki toiminnallisuus on käytettävissä, käytit sitten tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta. Erillistä mobiiliversiota ei ole, eikä sellaista tarvita.
  • Sivuston käännös on Huoltovalikon käsialaa, mutta on edelleen pahasti kesken. Keskitymme tulevina viikkoina loppujen termien kääntämiseen.
  • Kilpailun voittajiin otetaan yhteyttä joko keskustelualueiden kautta yksityisviestillä tai siihen sähköpostiosoitteeseen, jota kilpailija on käyttänyt rekisteröityessään palveluumme

Palaute on erittäin tervetullutta! Kerro mielipiteesi meille joko uutiskommenttien muodossa, suoraan keskustelualueidemme kautta tai palautelomakkeemme kautta.


Hyvää juhannusta!


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.