Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin tämän illan Galaxy & Ativ -tilaisuuden näet täältä

6
Manu Pitkänen

Samsungin tämän illan Galaxy & Ativ -tilaisuuden näet täältä
Samsungin tänään kello 21.00 Suomen aikaa alkava Galaxy & Ativ -tilaisuuden live stream on nähtävissä yhtiön mobiilidivisioonan YouTube-kanavan kautta. Lontoossa järjestettävä tilaisuus keskittyy nimensä mukaisesti yhtiön Android- ja Windows-tuotemallistoihin.

Korealaisjätti on kesän mittaan ehtinyt jo esitellä liudan Galaxy-tuotteita, joten jää nähtäväksi löytyykö yhtiön liukuhihnalta enää mitään uutta. Galaxy Tab 3, Galaxy S4 Mini, Galaxy Ace 3, Galaxy S4 Active ja Galaxy S4 zoom kuuluvat yhtiön viime aikoina esittelemiin laitteisiin. Huhujen mukaan Samsung aikoisi esitellä ainakin Galaxy Cameran. Ativ-malliston suunnalla on ollut paljon hiljaisempaa, eikä huhujakaan ole juurikaan liikkunut.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
-Teke- (vahvistamaton)

1

Hybridilaitteella on huono korvata läppäriä tai tablettia, koska ovat turhan painavia täppäriksi, hajoavat helpommin mekaniikan vuoksi ja kirjoitustuntuma ei ole yhtä hyvä kuin perinteisessä läppärissä. Käyttöjärjestelmän vaihtaminen on myös hankalaa tai mahdotonta.

Pettymys oli se, kun ATIV Book 9 Plus ei tullut 15" mallia ulos.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ativ @ (vahvistamaton)

2

Samsung ATIV Q malli korvaa (läppärin) ja (tabletin)..."hybridi" laite siis ja saa vielä valita että kumpaa käyttöjärjestelmää käyttää eli WP8 tai Android käyttistä!. ;)

Vastaa
Zaggy
Zaggy

3

Tuo Androidi näyttää aivan kuralta tossa läppärissä. En kyllä tajua kertakaikkiaan mikä järki on heittää Androidia täysiveriseen läppäriin/hybridiin. Ei sitten ole alkuukaan soveltuva tuohon. Androidi pysykööt tableteissa ja puhelimissa. Muuksi siitä ei ole.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ativ @ (vahvistamaton)

5

Mitä parempaa siinä ikkunalelu puhelin (WP8) käyttöjärjestelmässä on,kuin Androidissa???.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ativ @ (vahvistamaton)

6

ATIV Q mallin näytön ja näppiksen välissä oleva älykkäästi toteutettu saranointi tekniikan ansiosta Ativ Q:ta voidaan käyttää samalla tavalla,kuin Acerin R7:ää!. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja