Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple iPhone 5S:stä otetut kuvat vuotivat verkkoon

8
Manu Pitkänen

Apple iPhone 5S:stä otetut kuvat vuotivat verkkoon
MacRumors-verkkosivusto on julkaissut valokuvia, joissa esiintyy sen lähteiden mukaan myöhemmin tänä vuonna julkaistava iPhone 5S -älypuhelin. Ei liene yllätys, että puhelimen design ei ole juurikaan muuttunut edellisiin malleihin verrattuna.

Väitteiden todenperäisyyttä vahvistaa se, että puhelimen emolevy näyttäisi sopivan aiemmin tällä viikolla vuotaneisiin kuviin. Sivusto kuitenkin ihmettelee sitä, ettei järjestelmämikropiiriin ole kirjoitettu mainintaa piirin tyyppistä. Applen logo ja valmistuspäivä löytyvät kuitenkin. Piirin alareunaan kirjoitetun koodin, 1243, mukaan se on valmistettu viikolla 43 vuonna 2012. Voi siis olla, että kuvissa esiintyy iPhone 5S:n varhainen prototyyppi.
Akku on kuvassa esiintyvässä iPhonessa suurempi kuin iPhone 5:ssä (5,92 Whr vs. 5,45 Whr).

Takakuoresta otetussa kuvassa näkyy ovaali paikka LED-salamalle, eli seuraavassa iPhonessa voi olla kaksois-LED-salama. Kuva sopii yhteen aiemmin tällä viikolla vuotaneiden design-piirustusten kanssa.


Kommentit (8)

ZZboy
ZZboy

3

Toivottavasti eivät menekään muuttamaan muuta kuin sisuksia, muuten kaikki lisälaitevalmistajat vetää herneen nenään ja niitä valmistajia on tuhansia niinkuin lisälaitteitakin. A7 piiri tuossa saattaa olla, hämäyksenä ovat poistaneet tekstin.

Vastaa
tautinen
tautinen

7

@6 Koitappa laittaa EOS:n kenno esimerkiksi 920:een ilman radikaaleja muutoksia. Juhannussimat tainnut maistua. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja