Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Asha 501 tulee myyntiin eri puolilla maailmaa lähiviikkoina

Manu Pitkänen

Nokia Asha 501 tulee myyntiin eri puolilla maailmaa lähiviikkoina
Nokia aloittaa uuteen Asha-alustaan perustuvan Asha 501 -puhelimen toimitukset tulevien viikkojen aikana Euroopassa, Lähi-Idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Tyynen valtameren alueella sekä latinalaisessa Amerikassa. Puhelimen myynti Thaimaassa ja Pakistanissa alkaa tällä viikolla. Myynti Intiassa alkaa pian näiden maiden jälkeen.

Kompaktiin 98 grammaa painavaan pakettiin puristetussa ja kuudella eri värillä saataville tulevassa Asha 501:ssä hyödynnetään Lumia-mallistosta tuttua designia. Asha 501 on ensimmäinen Nokian puhelin, jossa hyödynnetään Smarterphone-kaupasta saatua osaamista. Puhelimen käyttöliittymän keskiössä ovat sivuttaissuuntaiset pyyhkäisyeleet ja Fastlane-näkymä, johon on koottu kaikki keskeinen mitä puhelimella on tehty sekä mitä lähiaikoina on tapahtumassa.


Asha 501:n hinta ennen veroja ja paikallisia tukia on 99 dollaria.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja