Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Samsungin Galaxy S4 Zoom ensikäsittelyssä

7
Teemu Laitila

Videolla: Samsungin Galaxy S4 Zoom ensikäsittelyssä
Puhelinvertailu piipahti ennen juhannusta Lontoossa tutustumassa Samsungin tuoreimpiin julkistuksiin. Tilaisuudessa oli esillä Samsungin Galaxy S4 -variantteja, uusi Android-kamera Galaxy NX ja useampia Ativ-laitteita.

Testasimme Lontoossa pikaisesti esillä ollutta Galaxy S4 Zoomia, joka on viime vuotisen Galaxy Cameran ja Galaxy S4:n risteytys. Nimestään huolimatta Galaxy S4:sta on tallella vain etupuolen muotoilu, kun sisuskalut on vaihdettu asteen verran hitaampiin. Etupuoleltaan tutun näköisen laitteen takaa paljastuu Galaxy Cameraa muistuttava muotoilu ja 10x optisella zoomilla (24 - 240 mm) varustettu iso linssi. Kuvat tallentaa 16 megapikselin sensori, joka on kooltaan 1/2,33 tuumaa. Optiikka on myös varustettu kuvanvakaimella ja kuvausvalona toimii Xenon-salama.


Puhelimen ruutu on 4,3 tuuman kokoinen ja resoluutio on 540x960 (256 PPI). Laitteen sisältä löytyvä Samsungin oma Exynox 4212 -piiri sisältää kaksi 1,5 GHz:n taajuudella toimivaa Cortex-A9-ydintä ja Mali-400 näytönohjaimen. Muistia on kahdeksan gigatavua, jota kuitenkin saa laajennetua microSD-kortilla aina 64 gigatavuun saakka, mikä tulee tarpeeseen kameraksi suunnitellussa laitteessa. Akun kapasiteetti on 2330 mAh.Galaxy S4 Zoom on selvästi isompi ja paksumpi kuin useimmat puhelimet. Strategiset mitat ovat 125,5 x 63,5 x 15,4 mm ja painoa 208 grammaa eli koostaan huolimatta se on suhteellisen kevyt.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
ok (vahvistamaton)

1

samsung suhteellisen kevyt 208g kokoonsa verrattuna
nokia iso kömpelö 185g
ja valitetaan että nokialainen pullottaa taskusta painaa housuja
tuo samsung ei varmaankaan pullota taskusta tai paina housuja kun toi tiheys on niin pieni. varmasti mukavan muovinen, kuten muukkin kamerat yleensä ovat. tosin tuohan on puhelinkamera ja kameroihin verrattuna canon powershot sx 280 hs 20x optinen zoom 12,1megapikseliä paino 233g hinta alk.n. 300e
ihan hyvin samsungilta.

Vastaa
Taeco
Taeco

2

Jep ja paljonkos tällä on hintaa? 700€? Eihän tämä ole erityisen hyvä kamera eikä kännykkä - hintaluokassaan siis. Että jep jep, siinä vasta "haastaja" EOS:ille...

Vastaa
Taeco
Taeco

4

Puhuin EOS-koodinimen nokialaisesta - mikä lie sen viralliseksi mallinimeksi sitten tuleekaan. Kai sitä "Elvis"-nimitykselläkin on kutsuttu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja