Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suuret yhtiöt siirtävät katseensa kehittyville markkinoille - Intia on jo maailman kolmanneksi suurin älypuhelinmarkkina

14
Valtteri Ahonen

Suuret yhtiöt siirtävät katseensa kehittyville markkinoille - Intia on jo maailman kolmanneksi suurin älypuhelinmarkkina
Strategy Analyticsin tietojen mukaan Intia on ohittanut Japanin maailman kolmanneksi suurimpana älypuhelinmarkkinana, kirjoittaa TechCrunch.

Yhdysvallat ja Kiina ovat kaksi suurinta, tämä ei liene yllätys. Jonkin verran yllättävää on kuitenkin Intian nousu - hyvin jakautunut valtio on nyt ohittanut teknologiamaana pidetyn Japanin älypuhelinmarkkinoiden koossa. Kasvusta pääsevät nauttimaan niin Samsung, Apple kuin paikallinen Micromaxkin (Android-valmistaja). Monet paikalliset älypuhelintoimijat nauttivat tällä hetkellä satojen prosenttien kasvusta.

Intian markkinat kasvavat tällä hetkellä noin neljä kertaa nopeammin kuin markkinat keskimäärin. Kasvua tapahtuu vuositasolla (Year on Year) tällä hetkellä lähes 170 prosenttia. Samaan aikaan viime vuonna verrattuna Kiina kasvaa noin 90 prosentin vauhdilla, ja esimerkiksi Yhdysvallat 19 %.

Maan kasvua vauhdittavat kehittynyt jakeluverkosto, suuri populaatio ja vaurastuva keskiluokka, sekä suurten yhtiöiden painopisteen siirtyminen kehittyville markkinoille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

Jakele
Jakele

1

ja Mokia teki mahalaskun sielläkin ihan Kiinan ja USA:n malliin, vaikka muuta yrittivät ennen markkinaosuusuutisia väittää

Vastaa
pentsu
pentsu

2

Mokiasta en tiedä, mutta Nokia on sentään Intiassa kokonaismarkkinaosuudeltaan ykkönen. Noh, älypuhelimet on sitten toinen juttu.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
MokiaLumia (vahvistamaton)

3

Nokiasta on tullut peruspuhelimien valmistaja,jossa se on hyvä!. =)
Älypuhelimet ovat asia erikseen!!. =(

Vastaa
pentsu
pentsu

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti syrtek66:

Mokia eli Lumia on Intiassa älypuhelmissa prosenttiluokassa eli osuus markkinoista prosentin parin luokkaa.

Kiitos tästäkin tiedosta. Nokian Lumialla se on 13,3%

Vastaa
pentsu
pentsu

9

Mulle oikeastaan ihan sama paljonko se on, mutta tästä sen voi lukea:

http://www.kauppalehti.fi/etusivu/nokia...en/201304392549

En tiedä miten sen ("pari") 5 prosenttiasia päättelit itse linkittämästäsi uutisesta. Joka tapauksessa se pienikin osuus näyttää ahdistavan ihan helvetisti. No, sellaista sattuu ja useimmiten oireet menevät jossain vaiheessa ohi jos vain muuten olet terve. Usein viimeistään silloin kun ikää karttuu vähän enemmän.

Vastaa
syrtek66
syrtek66

10

Tuossa K(a)uppalehden uutisessa puhuttiin koko Intian puhelinmarkkinoista ja tässä Afterdawn:n uutisessa pohdittiin pelkästään Intian älypuhelinmarkkinoita.

Vissi ero.

viisi prosenttia tuli muualta, joka tapauksessa osuus enemmän kuin neljä.

Kyllä Nokian osakkeiden omistajana markkinoiden menettäminen ja osuuksien laskeminen ahdistaa.

Vastaa
pentsu
pentsu

11

Ja jos olisit malttanut lukea pidemmälle kuin otsikon, olisit huomannut sen älypuhelinten osuuden joka on 13,3%e

Vastaa
syrtek66
syrtek66

12

"Nokialla oli viime vuonna suurin markkinaosuus Intiassa peruspuhelinten ansiosta.

Matkapuhelinfirma Nokia johti Intian kännykkämarkkinoita viime vuonna, kertoo tuore tutkimus."

"Samsung oli kuitenkin ottanut ykkössijan älypuhelimissa, jossa sillä oli selkeä johtoasema 43,1 prosentin osuudella, suomalaisfirma oli toisena 13,3 prosentilla ja Sony kolmas 8,2 prosentilla."

Viime vuonna.

Nyt (tässä uutisessa kerrotataan Q1 tuloksista)

Lainaus:

Kasvusta pääsevät nauttimaan niin Samsung, Apple kuin paikallinen Micromaxkin (Android-valmistaja). Monet paikalliset älypuhelintoimijat nauttivat tällä hetkellä satojen prosenttien kasvusta.

ja

Lainaus:


Although Samsung and Apple are among the “key brands” driving growth in India, Strategy Analytics said it’s domestic players rather than foreign firms which are growing fastest. It name checks Micromax, Karbonn and Spice (all Android OEMs) as three examples of homegrown mobile makers with a growth rate of between 200% and 500% on an annual basis.

Android vie 90 prossan osuudella ja muut wannabe firmat kisaavat jäljellä jäävistä osuuksista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja