Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone Storessa jo 160 000 sovellusta

7
Manu Pitkänen

Windows Phone Storessa jo 160 000 sovellusta
Microsoftin mukaan Windows Phone Store -sovelluskaupasta löytyy jo yli 160 000 sovellusta ja peliä. Viime vuoden kesäkuussa kerrottiin sovelluskaupan ylittäneen 100 000 sovelluksen rajapyykin. Sovelluksia ladataan kuukausittain noin 200 miljoonaa kertaa.

Viimeisen vuoden aikana Windows Phone Storeen on siis ilmestynyt noin 60 000 uutta sovellusta, eli keskimäärin 5000 uutta sovellusta joka kuukausi. Kasvutahti on sama kuin kaupan ensimmäisen 20 kuukauden aikana keskimäärin (100 000 sovelluksen rajan rikkoutumiseen meni 20 kuukautta). Kasvusta huolimatta Microsoftin kauppa ei ole onnistunut kaventamaan eroa Applen App Storeen ja Googlen Play-kauppaan.

Viime vuoden kesällä Applen App Storesta löytyi 650 000 sovellusta ja Googlen Playsta 600 000 ohjelmaa. Nyt kauppojen lukemat ovat 900 000 ja yli 800 000 (vastaavasti). Latausmäärissä Applen ja Googlen sovelluskaupat ovat myös lähekkäin toisiaan: App Storesta on ladattu sovelluksia yli 50 miljardia kertaa ja Playsta yli 48 miljardia kertaa. Raha liikkuu kuitenkin App Storessa: tutkimuslaitos Canalysin mukaan 74 prosenttia sovellusostojen synnyttämästä liikevaihdosta liikkuu App Storen kautta.


Canalysin mukaan App Storen ladatuimpien ilmaissovellusten listan (top 50) ohjelmista 16 löytyy myös Windows Phone Storesta. App Storen maksullisten sovellusten listalta (ladatuimpien top 50) 14 ohjelmaa on löytänyt tiensä Windows Phone Storeen. Google Play kaupan ladatuimpien ilmaisohjelmien listalta (top 50) löytyy 22 ohjelmaa, joista on tehty Windows Phone -versio. Maksullisten sovellusten listauksessa Windows Phone -versiollisten ohjelmien määrä on 13.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
sdfgsdfgsdg (vahvistamaton)

1

Latausmäärät ovat vielä huolestuttavan pienet, 200 miljoonaa kuukaudessa kun iOS lataukset ovat 2 miljardin päälle ja androidilla 2.5 miljardin lähistöllä kuukausittain.

Vastaa
Henry1979
Henry1979

2

joo tietty latauksia tulee vähempi ku on laatusovelluksia enimmäkseen, kun taas android puolella ainaki sellasia räpellyksiä löytyy pilvinpimein joilla ei mitään tee eli tulee niitä kokeile poista latauksia huomattavasti enempi.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

4

Mielestäni suosituimpien sovellusten löytyminen myös WP:stä on enimmäkseen tärkeää. Seuraavaksi alustalta saatu tuotto. Loppujen lopuksi sovellusten kokonaismäärällä ei ole paljoa väliä, sillä joukkoon mahtuu myös paljon toistensa kopioita ja turhia härpäkkeitä.

Microsoftin pitäisi panostaa suosikkisovellusten saamiseksi WP:lle, sillä on todennäköistä että nämä ovat uudelle ostajalle merkityksellisiä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
hetmotmenee (vahvistamaton)

5

Jäkäjäkä. Mikä sovellus wp:ltä uupuu? Ja se iänikuinen instagram ei nyt kelpaa.
Latausmääristä sen verran, itse aikoinaan etsin rouvan androidiin herätyskelloa, piti aika monta ladata ennen kuin löytyi suurinpiirtein toimiva ja jota saattoi käyttää. Täyttää tuubaa suurin osa. Tuleehan niitä latauksia tuolla tyylillä.
Onneksi rouvakin älysi nakata androidin kaivoon.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
siishermotmeneevai (vahvistamaton)

6

hetmotmenee. Ja nyt omistatte menneen talven Nokia Lumian?.Ostitteko alennuksesta,ale-korista???. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
siiskyllämeneehermot (vahvistamaton)

7

@6 Vai että menneen talven lumia, keksitkö ihan itse kun en ole tuollaista "vitsiä" vielä kuullutkaan?
Kyllä on molemmilla Lumiat ja lapsilla myös. Ja veljellä. Ja siskolla, äidillä, isällä, kummilla, kaimalla, enolla, sedällä, tädillä, mummolla, naapurilla ja erkillä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja