Colin McRae Rally saapui iOS-laitteille

6
Sami Koivunen

Colin McRae Rally saapui iOS-laitteille
Brittiläinen pelitalo Codemasters on julkaissut maineikasta vuonna 2001 julkaistua Colin McRae Rally 2.0 -peliä vastaavan Colin McRae -pelin Applen mobiililaitteille.

Peli tarjoaa alkuperäisistä autoista Ford Focusin, Subaru Imprezan, Lancia Stratosin ja Mitsubishi Lancer Evolution VI:n. Erikoiskokeita peli sisältää yhteensä 30, joka vastaa noin 130 kilometriä. Ajelua voi harrastaa useilla eri kilpailumuodoilla esimerkiksi Korsikassa, Australiassa, Kreikassa, Monacossa ja Ruotsissa. Kartturina toimii tietenkin Nicky Grist.

Peli löytyy App Storesta hintaan 4,49 euroa. Peli tukee iPad 2 -tablettia (tai uudempia), iPhone 4S ja iPhone 5 -puhelimia sekä iPod Touch 5 -laitteita.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 7 4G – hinta laskenut -39%

Oppo Reno 7 4G
718 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1184 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -27%

Samsung Galaxy S10
284 € CDON
430 € Multitronic
699 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentit (6)

joksak
joksak

1

Kylläpä heräs nostalgiat.. Tuo 2.0:n Ruotsi radat varsinkin oli aivan naurettavan hauskaa ajettavaa. Kahva edellä, kaasu pohjassa, mutta ai ai kun osas tehdä virheitäkin niin helposti :) Sopivasti haasteellinen, ainakin alkuperäisenä. Loistojulkkari.

Vastaa
Agent_007
Agent_007

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ep_:

Minäkin haluan! Mahtaakohan tämä tulla Androidille?


Teoriassa ainakin Android-portti pitäisi onnistua todella vaivattomasti, koska tuo iOS-versio on tehty Unityllä. Toinen juttu on sitten se, että näkeekö Codemasters tuon porttauksen taloudellisesti kannattava.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.