Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Operaattorijätti aloittaa Firefox OS -puhelimen myynnin huomenna

2
Manu Pitkänen

Operaattorijätti aloittaa Firefox OS -puhelimen myynnin huomenna
Telefónica aloittaa Firefox OS -käyttöjärjestelmään perustuvan ZTE Open -puhelimen myynnin Espanjassa huomenna 2. heinäkuuta. Puhelinta myydään prepaid-asiakkaille 69 eurolla, johon sisältyy 30 eurolla ladattu saldo ja neljän gigatavun microSD-kortti. Jälkilaskutussopimuksella puhelimen saa itselleen 2,38 euron kuukausimaksulla (24 kk:n sopimus).

ZTE Open on operaattorijätin ensimmäinen Firefox OS -puhelin, mutta se aikoo aloittaa myöhemmin tänä vuonna muidenkin Firefox-alustaa käyttävien puhelimien myynnin. Latinalaisen Amerikan maihin on tulossa operaattorin kautta myyntiin Alcatelin One Touch Fire. Telefónica kehuu Firefox OS:ää tiedotteessaan. Sen mukaan alusta vapauttaa puhelimen käyttäjät suljetuista sovelluskaupoista käyttämällä nettiä sovellusalustana.

ZTE Openissa on 3,5 tuuman HVGA-näyttö (480×320 pikseliä), 256 megatavua keskusmuistia ja 512 megatavua sisäistä tallennusmuistia (mukana toimitetaan neljän gigatavun microSD-kortti). Puhelimessa on 3,2 megapikselin kamera. Paikkatietopalveluissa hyödynnetään Nokia HEREä ja selaimena käytetään Firefoxia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

perhana
perhana

2

"Sen mukaan alusta vapauttaa puhelimen käyttäjät suljetuista sovelluskaupoista käyttämällä nettiä sovellusalustana."

eli toisinsanoen:

"Sen mukaan alusta vapauttaa alustan toimittajan vastuusta tietoturvaongelmissa käyttämällä vapaata nettiä sovellusalustana"

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.