Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skypestä uusi sovellus Androidille

1
Matti Vähäkainu

Skypestä uusi sovellus Androidille
Skype kertoo virallisen bloginsa välityksellä, että 100 miljoonan Android-sovelluksen kunniaksi on aika julkaista uusi versio Skypestä Androidille.

Uusi 4.0-versio Skypestä ottaa mallia uudistetusta Windows Phone -sovelluksesta. Skypen mukaan päämääränä on tuoda keskustelut huomion keskipisteeksi ja nopeuttaa sekä yksinkertaistaa sovellusta.

Yhtiön mukaan uusi versio on rakennettu alusta alkaen, joten kyseessä ei ole pelkkä ulkoasu-uudistus. Mukana on siis parannuksia muun muassa vakauteen, suorituskykyyn ja latausaikoihin.

Päivityksen pitäisi tulla saataville tänään, mutta ainakaan allekirjoittaneen Google Play ei sitä vielä ehdota.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja