Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei jatkaa kasvuaan, nappasi entisen Nokia-pomon

2
Teemu Laitila

Huawei jatkaa kasvuaan, nappasi entisen Nokia-pomon
Aiemmin Nokian myyntipäällikkönä työskennellyt ja myös yhtiön johtoryhmään kuulunut Colin Giles on nimitetty Huawein kuluttajamyynnin ja markkinoinnin johtajaksi. Gilesilla on Nokialta 20 vuoden kokemus liittyen erityisesti Aasian alueeseen.

Giles jätti Nokian viime vuoden huhtikuussa yhtiön julkaistua masentavat ensimmäisen neljänneksen tulokset. Vuosi sitten Giles kertoi Nokialta lähdön syyksi halun olla lähempänä perhettään, mutta Nokia teki samalla myös isoja muutoksia myyntiorganisaatioonsa.

Huawei on päättäväisesti pyrkinyt kasvattamaan markkinaosuuttaan myös läntisillä markkinoilla ja karistamaan yltään halpavalmistajan viittaa. Yhtiö on noussut nopeasti kolmanneksi suurimmaksi Android-valmistajaksi seuraten tiiviisti toisena olevaa LG:tä. Tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana Huawei toimitti 9,3 miljoonaa älypuhelinta, kun LG ylsi samassa ajassa 10 miljoonaan puhelimeen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
kakapyly (vahvistamaton)

2

Aiemmat kaksi puhelinta ollut Huaweita ja uusin P2 jatkaa samaa linjaa. Hinta-laatu-suhteeltaan täysin ylivoimaisia. Samat ominaisuudet vastaava Samsung maksaisi tuplat.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja