>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Visual Studio paljasti Windows Phonelle saapuvan 1080p-resoluutiotuen

1
Matti Vähäkainu

Visual Studio paljasti Windows Phonelle saapuvan 1080p-resoluutiotuen
Sekä Microsoftilla että Nokialla työskennellyt Justin Angel on bongannut Microsoftin Visual Studio 2013 -ohjelmiston tiedostojen joukosta Full HD -näyttötuen paljastavia tiedoja, kertoo WPCentral.

Viime viikolla järjestetyssä Build-konferenssissa esitelty Visual Studio 2013 sisältää Windows Phone 8:n emulaattorin, jossa voi käyttää 1920x1080-resoluutioita.

Microsoftin on odotettu tuovan huippuluokan resoluution älypuhelimiinsa samalla kun se kasvattaa tukea yli 5 tuumaisiin näyttöihin. Lisäksi päivityksessä saapuu tuki neliydinsuorittimille.

Paremman näyttötuen tuovan General Distribution Release 3 (GDR3) -päivityksen odotetaan saapuvan tämän vuoden loppupuolella. Sitä seuraa todennäköisesti ensi vuoden alussa Blue-päivitys, jonka odotetaan tuovan käyttöjärjestelmään muun muassa ilmoituskeskuksen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.