Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Digitoday: Suomalainen matkapuhelinvalmistaja Adaia lupailee uutisia lähikuukaisina

3
Manu Pitkänen

Digitoday: Suomalainen matkapuhelinvalmistaja Adaia lupailee uutisia lähikuukaisina
Suomalaisen Adaian toimitusjohtaja Heikki Sarajärvi lupaa lisätietoja yhtiön kovaan käyttöön suunnittelemasta Android-älypuhelimesta lähikuukausina. Asiasta uutisoi Digitoday. Kauppoihin puhelin tulee näillä näkymin ensi vuonna.

Idean puhelimeen Sarajärvi sai rikottuaan purjehdusmatkalla neljännen älypuhelimensa. Hän näki markkinoilla olevan tilaa erittäin vaativaan käyttöön tarkoitetuille älypuhelimille. Blackcomb-projektinimellä tunnettu puhelin on kehitetty yhteistyössä Elektrobitin ja BMW Group DesignworksUSA:n kanssa. Adaia työllistää noin 16 työntekijää ja sillä on toimintaa Helsingissä, Lontoossa, Vancouverissa ja Los Angelesissa. Yhtiön valmistamien puhelinten hinta asettuu tuhannen ja viidentuhannen euron välille.Adaian puhelimesta löytyy kaksi tilaa, jotka muuntavat puhelinta eri tilanteisiin sopivaksi: Office ja Adventure. Puhelin on suunniteltu kestämään ja toimimaan sellaisissa tilanteissa missä muut puhelimet eivät toimi. Satelliittipuheluiden turvin sillä voi ottaa yhteyden muualle maailmaan vaikka maanpäällistä verkkoa ei olisi saatavilla. SOS-painikkeen avulla voi pyytää itselleen tai muille apua. Puhelimen akku voidaan vaihtaa toiseen ilman että laitetta pitää sammuttaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Sefriol
Sefriol

1

Hienoa jos tuolla saa itselleen leivän pöytään - tekee työtä mistä tykkää. Toisaalta tälläiset puhelimet ovat Vertun tapaan aivan marginaalisia myyntinsä puolesta. Tosin alan harrastajille varmaan hyvä värkki, vaikka sielläkin kilpailua varmasti on.
Saa nähdä onko ominaisuuksissa (Vertun tapaan) tehty kompromissia.

Vastaa
kranaatti
kranaatti

2

Jos tuon puhelimen akun voi vaihtaa sammuttamatta itse puhelinta siinä täytyy olla joku varavirtalähde, mutta kuulostaa muuten ihan kivalta. Tuleeko kenties haastaja nokia 3310:lle? :D

Vastaa
kranaatti
kranaatti

3

Jos tuon puhelimen akun voi vaihtaa sammuttamatta itse puhelinta siinä täytyy olla joku varavirtalähde, mutta kuulostaa muuten ihan kivalta. Tuleeko kenties haastaja nokia 3310:lle? :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja