Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC lopetti tuen vain 15 kuukautta vanhalle One S:lle

9
Teemu Laitila

HTC lopetti tuen vain 15 kuukautta vanhalle One S:lle
HTC on ilmoittanut, että yhtiön viime vuoden huhtikuussa julkaisema HTC One S ei saa enää uusia päivityksiä. Ilmoitus on ikävä One S:n omistajille, joille vielä helmikuussa luvattiin uusia ominaisuuksia One-mallin julkistuksen myötä.

AndroidAndMe-sivuston mukaan HTC ei kuitenkaan ole päivittämässä One S:n Android-käyttöjärjestelmää eikä myöskään Sense-käyttöliittymää, vaikka One S on vain alle puolentoista vuoden ikäinen ja oli julkaisunsa hetkellä hinnoiteltu korkeampaan keskihintaluokkaan.


One S:n tuorein ja viimeinen käyttöjärjestelmäversio on Android 4.1.1. Saamatta jäävät siis 4.2:n mukana tulleet uudet ominaisuudet sekä One-mallin mukana lanseeratun Sense 5 -käyttöliittymän muutokset.

Syy päivitysten lopettamiseen ei pitäisi olla liian hitaassa laitteistossa, sillä One S:n kaksiytiminen Snapdragon S4 Plus ja gigatavu RAM-muistia pitäisi olla riittävästi uusimmankin Android-version ajamiseen. Todennäköinen syy lienee One S:n kohtalaisen heikko menekki siitäkin huolimatta, että One S oli loistava puhelin omassa hintaluokassaan.

One S:n kanssa samaan aikaan markkinoille saapunut edellisvuoden lippulaivamalli One X eri variantteineen on edelleen saamassa aiemmin luvatut päivitykset.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Taeco
Taeco

1

Tahtooko se HTC saada puhelimia myytyä vastaisuudessakin? Kannattaisi ne harvat, jotka suostuivat puhelimen ostamaan, pitää tyytyväisinä HTC:hen, jotta voisivat pysyä merkkiuskoisina.

Vastaa
Pommi123
Pommi123

2

On kyllä törkeää toimintaa tuommonen, ensin lupaillaan kovasti mutta sitten hylätää käyttäjät. Puhelimeen olen ollut kyllä ihan tyytyväinen mutta eipä tarvitte enää vilkastakaan Htc:n puhelimien suuntaan. No kai se on alettava pelleillä nuitten custom romejen kanssa

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Rommi321 (vahvistamaton)

4

Normi meininkiä HTC:ltä. Heitä ei juuri koskaan kiinnosta vanhempien malliensa päivittäminen ja sen sijaan he puskevat liudan uusia malleja tilalle "plus" tms nimikkeillä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
opittu (vahvistamaton)

5

Otettu oppia Nokialta. Nokiahan on tehny tätä samaa pelleilyä jo symbian ajoista lähtien, viimeisenä pohjanoteerauksena oli WP8 päivityksen pois jättäminen lumia 800 ja 900:lta.

Vastaa
Kake41
Kake41

7

@5
Symbian 3-puhelimien tuki jatkuu vuoteen 2016 asti. Jos näin kerran on, puhelinten tuki on kuuden vuoden mittainen.
Lumioissa rauta rajoittaa...

Itse uutisesta: HTC:n väki kusee pahasti uskollisia käyttäjiä silmään. Melko onneton esitys.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

9

5@
>viimeisenä pohjanoteerauksena oli WP8 päivityksen pois jättäminen
>lumia 800 ja 900:lta.

Lumia 800 ja 900ssa on WP7, ja siihen tullut päivitys tänävuonna, ja elinkaaritukea ainakin 2014 syksyynasti. Lumia 800 julkaistu 2011 loppuvuodesta. Lumia 900 2012 1H.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja