Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan tulevan puhelimen voi suunnitella itse

2
Manu Pitkänen

Motorolan tulevan puhelimen voi suunnitella itse
Motorola on julkaissut lehtimainoksen, jossa se kiusoittelee tulevaa tuotejulkistustaan. Mainoksen koukkuna on lause "Designed by you. Assembled in USA." (suom. Sinun suunnittelemasi. Yhdysvalloissa koottu). Mainos julkaistaan heinäkuun 3. päivän lehdissä, eli päivää ennen Yhdysvaltain itsenäisyyspäivää.

Mainoksessa on pitkähkö teksti, jossa kuvaillaan vapautta ja ylistetään kotimaista osaamista. Motorola lupaa tuoda pian markkinoille näihin kahteen asiaa perustuvan puhelimen: kuluttaja voi itse suunnitella sen ja puhelin kootaan Yhdysvalloissa.
Motorolan toimitusjohtaja Dennis Woodside kertoi aiemmin, että Moto X:nä tunnettu puhelin tullaan valmistamaan Teksasissa ja se tulee saataville tämän vuoden aikana. Woodsiden mukaan puhelin mukautuu olosuhteiden mukaisesti ja osaa ennustaa mitä sillä halutaan tehdä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Taeco
Taeco

1

"ja osaa ennustaa mitä sillä halutaan tehdä."
Mitä enemmän laite tai ohjelma olettaa, mitä haluan tehdä, sitä ärsyttävämpi se yleensä on.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja