Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung on toimittanut jo 20 miljoonaa Galaxy S4:ää

13
Manu Pitkänen

Samsung on toimittanut jo 20 miljoonaa Galaxy S4:ää
Samsung on toimittanut yli 20 miljoonaa Galaxy S4 -älypuhelinta, kertovat korealaiset Yonhap ja Chosun. The Vergelle Samsung ei suostunut vahvistamaan tietoja.

Korealainen Yonhap kertoi muutama päivä sitten, että Samsungin odotetaan rikkoneen jälleen sen omia ennätyksiä myös taloudellisilla luvuilla mitattuna. Yhtiön odotetaan tehneen voittoa huhti-kesäkuussa 10,22 biljoonaa wonia, eli 6,88 miljardia euroa. Tammi-maaliskuussa yhtiön tekemä voitto oli 8,78 biljoonaa wonia, eli 5,91 miljardia euroa.


Galaxy S4 tuli myyntiin huhtikuun lopulla, eli se on ollut saatavilla noin kahden kuukauden ajan. Puhelinta on toimitettu lähes kaksi kertaa nopeammin kuin Galaxy S III:a. Puhelimen kysynnän on epäilty jäävä tavoitteista.

Yhtiö tuntuu ottavan kaiken ilon irti Galaxy S4:stä, sillä sen seuraksi on ehditty esitellä jo muutama laitevariantti, kuten Galaxy S4 mini, Galaxy S4 zoom ja Galaxy S4 Active.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

Anonyymi käyttäjä
samppa @ (vahvistamaton)

1

Yhtiö takoi voittoa huhti-kesäkuussa 10,22 biljoonaa wonia, eli (6,88) miljardia euroa!.Tammi-maaliskuussa yhtiön tekemä voitto oli 8,78 biljoonaa wonia, eli (5,91) miljardia euroa!.

Miten Nokia Lumia mallien myynti on sujunut???. =)

Vastaa
Vilperi13
Vilperi13

2

Vain päättömät zombit ostavat Samsungin puhelimia. Ulkonäkö on aina samanlainen ja kännykkään lisätään järjettömiä ominaisuuksia. Kuka haluaa vastata puhelimeen "heilauttamalla" kättänsä puhlimen yli? Vain Samsungin fanipojat, koska he eivät tiedä muista laitteista mitään.

Vastaa
Jakele
Jakele

3

ettei vaan ois Sgs4 myyny parissa kk:ssa enempi kuin Nokia kaikkia Lumioitaa n koko niiden olemassaolon aikana ...parissa vuodessa... Vai kolmenako vuotena?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Samsyoung (vahvistamaton)

4

@3
Galaxyt on vähän kuin Justin Bieber. Täyttä kikkaretta, mutta kovalla markkinoinnilla myy käsittämättömiä määriä.

Vastaa
pitokokka
pitokokka

5

Hinta-/laatusuhteella ei ole merkitystä? S-sarjan yläpää on kiinnostanut yhä suurempaa populaa. S4 ei nyt nyt taida olla niin paljon parempi kuin SIII, jotta pitäisi vaihtaa, silti ostajia riittää. Miten kummassa Lumia (920) voisi myydä noita määriä? Eihän sitä alkuun meinannut saada, kilpaili mm. SIII:sta vastaan, ominaisuuksia puuttui ja hinta oli kovempi. Nyt pikkuhiljaa alkaa ominaisuudet ja apsit olla kohtu ukunnossa ja hintataso oikea. Edelleen Nokian lippulaiva kisaa SIII:sta vastaan...

Vastaa
JoniS
JoniS

7

2@

miten se sitten applella menee? paitsi ettei niihin jälkeenjääneisiin kikkareisiin edes lisätä mitään oikeasti uutta itse keksittyä, vaan kopioidaan ihan tasan aina muilta ja väitetään "innovaatioksi", kun on vähän paranneltu muitten kokeiluja.

Vastaa
Lauzi
Lauzi

13

@12 Menee sanoilla kikkailemiseksi, mutta kyllä kyseessä on tulosvaroitus, vaikka kyse olisikin pelkästä arviosta.

Tulosvaroitus on annettava, jos yrityksen tulevaisuuden näkymät muuttuvat oleellisesti yrityksen aiemmista arvioista. Toisaalta tällä ei tarkoiteta yksittäisen tuotteen/tuoteperheen menekkiä, vaan koko yrityksen taloudellista ennustetta... Kertoo jotain S-sarjan merkityksestä Samsungille.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja