Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin tavaramerkki vihjaa: älykellon nimeksi GEAR

2
Teemu Laitila

Samsungin tavaramerkki vihjaa: älykellon nimeksi GEAR
Jokainen kynnelle kykenevä älypuhelinvalmistaja on viime aikoina vaikuttanut puuhastelevan puhelimen kumppanilaitteena toimivan älykellon parissa. Myös Samsung on kertonut työskentelevänsä kellon parissa ja uuden tavaramerkkihakemuksen perusteella kellon lopullinen nimi saattaisi olla Samsung GEAR.

Phandroid bongasi Samsungin tavaramerkkihakemuksen, jossa yhtiö varaa itselleen nimen Samsung GEAR. Phandroidin mukaan hakemuksen yleinen osa on niin laaja, että nimi voitaisiin lätkäistä mihin tahansa tuotteeseen, mutta tarkemmassa kuvailussa paljastuu, että GEAR tarkoittaa "kelloja, rannekelloja, rannekkeita, rannekoruja" sekä muita vastaavia laitteita, jotka kykenevät kommunikoimaan älypuhelimen kanssa.

Sanana perinteisten kellojen hammasrattaista muistuttava GEAR olisi älykellolle sopivampi nimitys kuin aiemmin huhuttu Galaxy Altius.
Vaikka älykellot ovat viime kuukausina muuttuneet huhumyllyn peruskauraksi, tähän mennessä konkreettisia julkaisuja isoilta valmistajilta ei ole vielä nähty. Phandroid epäilee, että tammikuun CES-messut saattaisivat olla sopiva ajankohta valmistajille esitellä ensimmäisiä valmiita tuotoksiaan.

Äskettäisten vuotojen perusteella myös Google on noteerannut älykellobuumin ja tulevasta Android 4.3 -versiosta tehtyjen löytöjen perusteella Androidia ollaan kehittämässä nykyistä paremmin yhteensopivaksi erilaisten ulkoisten lisälaitteiden kanssa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja