Applella paras asiakastyytyväisyys Samsungin kotikentällä

2
Valtteri Ahonen

Applella paras asiakastyytyväisyys Samsungin kotikentällä
AppleInsiderin mukaan Samsung on hävinnyt Applelle Etelä-Korean asiakastyytyväisyysmittauksissa.

Kyselyssä oli haastateltu yli 44 000 älypuhelimen omistajaa, ja heitä oli pyydetty arvioimaan puhelimensa suorituksia yhden vuoden ajalta. Samalta ajalta pyydettiin antamaan arvio myös valmistajan asiakaspalvelusta.

Mittauksissa Apple sai asiakastyytyväisyydekseen 53 prosenttia ja Samsung tasan 50. LG, joka niin ikään on Etelä-Koreasta peräisin, sai mittauksissa tulokseksi 46 prosenttia.

Applen puhelimet korjattiin tulosten mukaan kaikkein vauhdikkaimmin, minkä lisäksi yhtiön puhelimille ilmeni kaikkein vähiten korjaustarvetta.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

delic
delic

1

Ei mikään yllätys, vaikka niitä iPhoneja jaksetaan päivästä viikkoon, kuukaudesta vuoteen haukkua eri foorumeilla ja keskusteluissa niin ei se siitä mihinkään muutu, että kyse on erinomaisesta tuotteesta ja yhä useampi on sen huomannut ja tulevaisuudessa yhä useampi ja useampi tulee huomaamaan, varsinkin jos Applen huhuttu halpis iPhone näkee päivänvalon.

ja toki iOS7:n myötä iOS laitteista tulee entistä parempia.

Apple saisi tästä kyllä hyvän kuitin samsungille, kun samsung on applea viimeaikoina aika paljon piikitellyt :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.