Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovio julkaisee uuden mobiilipelin ensi viikolla

2
Sami Koivunen

Rovio julkaisee uuden mobiilipelin ensi viikolla
5 Antsin kehittämä ja Rovio Starsin nimen alla julkaistava Tiny Thief -mobiilipeli julkaistaan iPhonelle ja iPadille viikon päästä torstaina, eli 11. päivä heinäkuuta. Phone Arenan mukaan Android-version luvataan ilmestyvän vähän myöhemmin.

Tiny Thief on espanjalaisen 5 Ants -studion ja Rovio Starsin kehittelemä hiiviskelypeli, joka sijoittuu keskiaikaiseen fantasiamaailmaan. Pelaajan hahmo esittää maailman pienintä varasta animoidussa ja piirtämällä tehdyssä pelimaailmassa.

Toukokuussa Rovio Entertainment kertoi ryhtyvänsä julkaisemaan muiden pelinkehittäjien tekemiä pelejä Rovio Stars -nimen alla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Sefriol
Sefriol

2

Rovio tekee oikein kyllä sen, että se yrittää saada mahdollisimman monta projektia tulille. Julkaisijana toimiminen on ihan hyvä askel.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja