Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevaisuuden näytöt ovat kirkkaampia kuin puhdistettu vesi ja tappavat mikrobit itsestään

4
Valtteri Ahonen

Tulevaisuuden näytöt ovat kirkkaampia kuin puhdistettu vesi ja tappavat mikrobit itsestään
Corning on esitellyt tulevaisuuden visioitaan MIT Mobile Summitissa.

Yhtiö on kehittelemässä tuleviin tuotteisiinsa esimerkiksi mikrobeja tappavaa pinnoitetta, mistä voi olla tulevaisuudessa paljonkin hyötyä, kun yhä enemmän hiveltäviä lasipintoja tulee myös julkisille paikoille. Alla olevassa kuvassa kahdelle lasipinnalle on istutettu bakteereja, jotka ajan kuluessa moninkertaistuvat tavallisella lasipinnalla, mutta selkeästi kuolevat Corningin lasilla.

Yläkulman uutiskuvassa nähtävä lasi on toinen seikka, johon yhtiö kiinnitti puheessaan huomiota. Lasilevyn keskellä oleva reikä ei itse asiassa ole reikä lainkaan, vaan siltä kohdin levy on Corningin uutta, heijastamatonta lasia. Tämän tekniikan tuominen markkinoille tulee tekemään älypuhelinten näytöistä todella paljon suorituskykyisempiä kirkkaassa valossa.
Jeff Evansonin videolla (tapahtuman ensimmäinen päivä) esitellään muitakin jännittäviä visioita, ja se kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa, mikäli englanninkielinen puhe ei tuota ymmärtämisen kanssa ongelmia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

7520G
7520G

1

"Lasilevyn keskellä oleva reikä ei itse asiassa ole reikä lainkaan, vaan siltä kohdin levy on Corningin uutta, heijastamatonta lasia."

No nyt! Ihmettelinkin jo miksei tällaisia vielä markkinoilla ole :)

Vastaa
ep_
ep_

2

Se vain kun saavat vielä kaikki ominaisuudet yhdistettyä yhteen lasiin: Kestävä, bakteereja tappava, likaa hylkivä ja vieläpä heijastamaton.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.