Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa ja videolla: Muovinen iPhone voi näyttää tältä

4
Manu Pitkänen

Kuvissa ja videolla: Muovinen iPhone voi näyttää tältä
Verkossa on julkaistu useita kuvia, joissa on väitetty esiintyvän myöhemmin tänä vuonna markkinoille tuleva ja keskihintaisten älypuhelinten kategoriaan sijoittuva iPhone. Edullisemman hinnan myötä puhelimen alumiiniset kuoret ovat vaihtuneet muovisiin ja värivalikoimankin arvellaan laajenevan nykyisestä mustasta ja valkoisesta.

Techdy on liittynyt muiden vuotajien joukkoon julkaisemalla useita kuvia ja korkealaatuisen videon, jossa esiintyy sen väitteiden mukaan edullisemman iPhonen etu- ja takaosa. MacRumorsin mukaan kaikissa puhelimen värivaihtoehdoissa käytetään mustaa etuosaa. Kuvissa esiintyvästä takakuoresta ei löydy vielä äänenvoimakkuuden säätämiseen tarkoitettuja näppäimiä, vain pienet aukot niitä varten. Kuvissa ja videossa esiintyvä laite näyttäisi sopivan yhteen aiemmin vuotaneiden piirustusten kanssa.

Äkkiseltään katsottuna keskihintainen iPhone muistuttaa hieman Nokian Lumia 620:aa.

Saamiensa tietojen pohjalta Techdy on alkanut suunnitella edulliseen iPhoneen perustuvaa Android-puhelinta, joka esitellään videon loppupuolella.

Kuten aina, vuotoihin kannattaa suhtautua pienellä skeptisyydellä. Kuvissa esiintyvät kuoret voivat olla teetettyjä aiempien vuotojen pohjalta. Tästä huolimatta kuvissa ja videossa olevat kuoret voivat näyttää samalta kuin oikeassa keskihintaisessa iPhonessa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja