Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Spotify saa vihdoin päivityksen Windows Phone 8:lle

4
Valtteri Ahonen

Spotify saa vihdoin päivityksen Windows Phone 8:lle
Microsoftin Joe Belfiore on paljastanut twiitissään, että Spotify on saamassa päivityksen Windows Phone 8:lle ilmeisesti tänään.

Tulevan päivityksen myötä Spotify irtaantuu kyseisen sovelluksen osalta myös beta-leimastaan. Päivityksestä ei ole löytynyt vielä muuta tietoa, mutta Belfiore kertoi mukana olevan muun muassa lisää kieliä ja offline-soittolistojen parannuksia. Windows Phone 8 -versio sovelluksesta julkaistiin helmikuussa, eikä siihen ole julkaistu päivityksiä sen koommin.
Spotifyn Windows Phone -sovellusta on pidetty selkeästi kehnompana kuin muiden alustoiden versioita. Mikäli lukijat pääsevät uutta sovellusta kokeilemaan, niin kommentoikaa alle, tuntuuko kokemus yhtään entistä paremmalta.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

mikk0h
mikk0h

1

Löytyy jo kun hakee marketista Spotifyn. Hyvältä näyttää. Kieli vaihtunut suomeksi, sovellus toimii paljon nopeammin. Kelaus onnistuu. "Nyt soi":ssa artistia täppäämällä pääsee artistin kappaleita selaamaan, joskin siinä sain jo yhden kerran kaatumaan.. Kunnon testiin joutuu kun pääsee kunnolla käyttämään..

Vastaa
Bodomed
Bodomed

2

Tuosta tosiaan lisää kommentia vois siirtyä kohta yhteen kokonaiseen ekosysteemin. Kun ottais Lumian käyttöön puhelimena ja kasin pöytäkoneelle sekä läppäriin. :P

Vastaa
peltsip
peltsip

4

Harmi että tulee näin jälkijunassa, vaihdoin xbox musiciin Lumia 820:n hankkimisen jälkeen kun alkoi odottelu jurppimaan...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja