Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft tuplaa Windows Phonen eliniän

4
Valtteri Ahonen

Microsoft tuplaa Windows Phonen eliniän
Microsoft on ilmoittanut pidentävänsä puhelinkäyttöjärjestelmänsä elinkaarta. Aiemmin puhelimille on luvattu 18 kuukauden ohjelmistotuki, mutta uudistuksen myötä tuki kestää 36 kuukautta.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että Windows Phone 8 -alustalle julkaistaan päivityksiä entistä kauemmin. Tähän kuuluvat myös entistä tärkeämpään asemaan koko ajan nousevat tietoturvapäivitykset.
Microsoftin oma lupaus ei kuitenkaan vielä takaa kaikille Windows-puhelinten käyttäjille päivityksiä elinkaaren loppuun asti, sillä operaattorit ja puhelinvalmistajat voivat viivyttää tai rajoittaa päivitysten saatavuutta.

Elinkaaren pidentämisen lisäksi Microsoft julkaisi tuovansa puhelimille yrityksille tarkoitetun päivityksen, jonka tuomilla ominaisuuksilla yhtiö yrittää ujuttaa mallistoaan työkäyttöön. Samalla Microsoft kertoo haluavansa osoittaa, että se on sitoutunut alustan kehittämiseen. Päivityksen on tarkoitus tulla jakoon vuoden 2014 alkupuolella.

Kommentit (4)

abacaca (vahvistamaton)

4

Tuo 36 kuukauttakin kuulostaa aika olemattoman pieneltä minusta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja