Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa: Googlen iso kiho pitää käsissään julkaisematonta Moto X -puhelinta

14
Manu Pitkänen

Kuvissa: Googlen iso kiho pitää käsissään julkaisematonta Moto X -puhelinta
Italialaisella Corriere.it-verkkosivulla on julkaistu kuvia Allen and Co. -konferenssiin osallistuneesta Googlen hallituksen puheenjohtaja Eric Schmidtistä, joka puhuu toistaiseksi julkaisemattomaan Motorolan puhelimeen. Kyseessä on mitä ilmeisemmin Moto X.

Schmidtin aktiivikäytössä näyttäisi olevan Moto X:n valkoinen malli. Kuvien perusteella puhelin on ohuimmillaan reunoilta ja paksuimmillaan keskeltä. Kaarevalinjaista takakuorta koristaa karhean vaikutelman antava tekstuuri. Etuosa on kokonaan musta.

Kuva Moto X:n mustan version kuorista on myös vuotanut verkkoon. Schmidtin kädessään pitelemä puhelin ei ole kuitenkaan identtinen mustasta versiosta julkaistujen kuvien kanssa: Schmidtin pitelemässä mallissa ei ole kameran vieressä lainkaan kaiutinreikiä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

JoniS
JoniS

4

Saisivat kaikki valmistajat käyttää tuota keskeltä paksumpi mallia, se yhdistettynä "kohokuvioituun" takakuoreen varmistaa ettei puhelin lipsahda kädestä niin helposti perjantai iltana :P

Vastaa
xbkrypt0n
xbkrypt0n

8

@6
Androidissa on erittäin paljon vikoja/huonoja ominaisuuksia (koko käyttöjärjestelmä aika lastenkengissä vielä vrt. kilpailijat), mutta paljon myös hyviä puolia.

Vastaa
perhana
perhana

10

@9
asian voi ilmaista myös niin että WP pyörii nuoruuden innolla ja selviytyy sille annetuista tehtävistä vielä kevyesti, ja oppii koko ajan lisää... kun taas Android eläkepäiviensä lähentyessä ramppaa päivittäin lääkärillä paikattavana ja linkuttaa ontuen eteenpäin, kokemusta kyllä ehkä olisi mutta ei enää kuntoa käyttää sitä, varsinkin kun aivot ovat niin tupaten täynnä sitä kokemusta että alzhhaimerin ensioireet hautaavat sen tiedon joka olisi tärkeää kaiken vuosien varrella kertyneen joutavanpäiväisen tauhkan alle tavoittamattomiin, sydämentahdistimella ja nitroilla saa vielä prosessorin haukkomaan ylikierroksia niin että hetkittäin kykenee vielä edes näyttämään nuorekkaalta ne aikuisten kiiltonahkakengät jalassa, kun vaan muistaa unohtaa äkkiliikkeet jotka saattavat kaataa koko sisältäpäin rappeutuneen koneiston.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

11

Android, iOS ja WP eläköityvät noin 5 vuoden sisällä. Sen jälkeen puhelimista löytyy Chrome OS, Windows, Mac OS ja Linux.

Tosin, halvoissa puhelimissa nykyiset järjestelmät nähdään vielä pitkään. Uskoisin myös Linuxen nousevan suhkot suisituksi käyttöjärjestelmäksi, teknologiafrikkien innoittamana.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

12

Myös Kiinan markkinoiden painoarvon nousu tukee Linuxin nousua. Valmistajat haluavat eroon Yhdysvaltalaisen Googlen otteesta valiten Linuxin, joka on Androdin tapaan ilmainen, mutta Google-vapaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja