Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple hakee lisää osaamista älykelloprojektiin

Manu Pitkänen

Apple hakee lisää osaamista älykelloprojektiin
Talouslehti Financial Timesin tietojen mukaan Applella on haku päällä uusien kykyjen löytämiseksi yhtiöön. Yhtiö hakee erityisesti osaajia iWatch-älykelloprojektia varten.

Financial Times arvelee Applen siirtyneen kellon tutkimusvaiheesta kehitysvaiheeseen. Rekrytointien ajankohta viittaa siihen, että tuote julkaistaan ensi vuoden lopulla, joten kilpailijoillakin on vielä hyvin aikaa kehittää omia tuotteitaan. Uusien palkollisten lisäksi Apple yrittää pitää nykyiset työntekijät projektin parissa. Lehden mukaan eräs vanhempi iWatch-projektin parissa työnkennellyt kehittäjä aikoi lähteä yhtiöstä, mutta Applen antama palkankorotus sai hänet uusiin ajatuksiin.
Apple on viime aikoina varannut useissa maissa iWatch-tavaramerkin, minkä lisäksi se palkkasi Yves Saint Laurentilla toimitusjohtajana olleen Paul Denéven. Denéven on päätelty tuovan iWatch-projektiin muotialan osaamista.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja