Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC: pienessäkin voi olla ytyä – One minin julkistus lähestyy?

2
Manu Pitkänen

HTC: pienessäkin voi olla ytyä – One minin julkistus lähestyy?
HTC on julkaissut blogissaan infografiikkaa, joka saattaa viitata tulevaan tuotejulkistukseen. Infografiikan teemana on, ettei koolla ole niin väliä, ja pienikin pystyy saavuttamaan uskomattomia saavutuksia.

Tämä on nähty merkkinä siitä, että HTC One mini -puhelimen julkistus on aivan pian käsillä. Vuotokuvissakin esiintynyt laite näyttää samalta kuin One, mutta se on vain pienempi (näyttö 4,3 tuumaa). Pienempään pakettiin ei ole sullottu aivan yhtä tehokasta rautaa kuin Oneen, mutta ilmeisesti hintakaan ei tule olemaan samalla tasolla. Näytön resoluution sanottu olevan 720p ja vauhtia ylläpitää Snapdragon 400 -tuplaydinprosessori. Keskusmuistia on gigatavu, tallennustilaa 16 gigatavua ja kamera on neljän megapikselin UltraPixel-kamera.Huhuissa on veikkailtu, että One mini esiteltäisiin elokuun paikkeilla. HTC julkaisi ennen Onen esittelyä blogissaan tulevaan tuotteeseen liittyvää infografiikkaa.

Blogiviestissä HTC toteaa, että Onen suosion myötä yhtiö pyrkii tuomaan saman kokemuksen saataville mahdollisimman monelle.

Puhelinvertailun aiempia aiheeseen liittyviä uutisia:

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

jartar
jartar

1

Naurettavaa ylistää 4,3" puhelimen pienuutta. Se kun ei millään mittapuulla ole pieni. Tuolla pöytälaatikossa oleva 10 vuotta vanha Nokiakin on kooltaan huomattavasti pienempi.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

HTC hakee tässä varmaan mielikuvaa pienestä tehomyllystä, eli pieni suhteessa tehoihin. Mutta samaa mieltä olen, 4,3" ei ole kovin pieni.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja