Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn tulevan Honami-lippulaivan tiedot netissä, mukana 20MP kamera

10
Teemu Laitila

Sonyn tulevan Honami-lippulaivan tiedot netissä, mukana 20MP kamera
Jos tuoreet huhut Sonyn tulevasta Honami-koodinimellisesät lippulaivapuhelimesta pitävät paikkansa, yhtiöllä vaikuttaisi olevan käsissään melkoinen tehopakkaus, jonka kamerasta toivotaan merkittävää myyntivalttia.

Taiwanilaistietojen mukaan (Google Translate) kamera tallenntaisi kuvia 20,7 megapikselin tarkkuudella ja ExmorR-kennon fyysinen koko olisi 1/2,3 tuumaa. Lisäksi kameramassa käytetään Sonyn omaa G-sarjan optiikkaa, jonka pitäisi merkitä hyvää laatua kuten Nokian puhelinten Carl Zeiss -leima.

Laitteen muut ominaisuudet vastaavat paljolti syksyn muiden odotettujen julkaisuiden perustasoa. Viiden tuuman näyttö toimii 1080x1920 pikselin resoluutiolla ja perustuu samaan Triluminos-tekniikkaa, jota käytetään Sonyn aiemmassa Xperia Z -mallissa, vauhtia Androidille antaa Qualcommin Snapdragon 800 -piiri, muistia on kaksi gigatavua, sisäistä tallennustilaa löytyy 16 gigatavua ja se on aajennettavissa microSD-kortilla. Akun kapasiteetin on tietojen mukaan 3000 mAh. Kaiken lisäksi laitteen huhutaan edellisen lippulaivan tapaan olevan vesi- ja pölysuojattu.

Honamin virallinen nimi saattaisi olla Sony Xperia i1 ja sen julkaisu tapahtunee syyskussa Berliinin IFA-messuilla, jonne Sony on kutsunut tiedotusvälineitä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Anonyymi käyttäjä
Rascall (vahvistamaton)

1

Jäi vähän epäselväksi, mutta tässä ilmeisesti on kysymys jostain Sonyn uudesta kamerasta?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
dudeman @ (vahvistamaton)

2

Niinpä.
Toimittaja jättänyt tiettyjä asioita kirjoittamatta ("herätys"!) ,nimittäin kyseessä on älypuhelimesta!.

Vastaa
maario
maario

4

Nyt alkaa pala palalta Nokia Lumia sulaa: ensin meni värit, sitten muovi, sitten UI-uudistus, nyt kamera, pian kartat ja lopuksi koko käyttis.

Ei kilpailijat halua kauaa katsoa Nokiaa jolla on vain muutama puhelin. Pitäisi olla tablettia ja läppäriä ja TV:tä.

Vastaa
sevk
sevk

7

Huhut kertoo myös, että 4k-videot pitäisi onnistua. Lumia 1020 on todella köyhä esitys tähän verrattuna. Vedenkestävyys olisi ollut sellainen valttikortti, millä olisi vähän pystynyt Lumiaa pinnalla pitämään. Mutta ei niin ei.

Vastaa
phantazma
phantazma

8

Eikös tuossa lue että muut specsit on suunnilleen samat ;) nokian kamera on vaan reippaasti parempi.. Ja ootkos käyny kattomassa nokia kaupassa vähään aikaan? Kylllä siellä kaikki tarpeellinen löytyy ja paljon turhaakin, sovellus osastolta. ;)

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

9

Kylläpä anti-Nokiaistit taas innostu... :)

Itseäni epäilyttää alle 8 mm optiikan pituus, reilusti alle oltava tietty, että kaikki mahtuu pötköön. Toisekseen kameran sijoituspaikka, onko toi ilmotettu kennon koko suurikin? Vaikka vrt Lumia 1020?

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

10

Lumia 1020 taitaa olla n. 50% isompi.. Tuo Sonyn on jo perus luuria sen 50% isompi. Nokia jälleen jossain edellä muita, aika vähän alkaa olla uusia innovaatioita liikkeellä, Androidit tuppaa kaikki lippulaivat olemaan liian samantyylisiä. Toki ominaisuuksiltaan voisi sanoa olevan edellä esim. 1020, mutta se erottuu joukosta, edukseen. Mitä tästä Sonysta voi sanoa että on jotain miksi olisi pakko saada tämä esim. Verrattuna HTC Oneen?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.