>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google kutsuu aamiaiselle 24. heinäkuuta - vihdoin uusi Android?

1
Teemu Laitila

Google kutsuu aamiaiselle 24. heinäkuuta - vihdoin uusi Android?
Google on kutsunut mediaa paikalle 24. heinäkuuta pidettävään tapahtumaan. Kutsussa mainitaan, että paikalla on myös Googlen Sundar Pichai, joka johtaa Androidin ja Chrome OS:n kehitystä.

Todennäköinen aihe tapahtumalle on pitkään odotettu Android 4.3 -päivitys ja sen myötä myös päivitetty versio Googlen Nexus 7 -tabletista. Tilaisuudessa esitellään mahdollisesti myös Motorolan uusi Moto X.

Androidin tulevasta versiopäivityksestä tiedetään melko vähän, mutta nykyisen käsityksen perusteella sen uudistukset tapahtuvat enemmän konepellin alla. Yksi käyttäjille näkyvä uudistus lienee kuitenkin jo Samsungin ja HTC:n Google Edition -puhelimissa nähty päivitetty kamerasovellus.Uuden Nexus 7 -tabletin odotetaan olevan varustettu Snapdragon 600 -järjestelmäpiirillä, 4000 mAh akulla sekä Full HD -tason näytöllä.

Salaisuudet selviävät viikon päästä ja Google lähettää tilaisuuden tapansa mukaan suorana myös nettiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.