Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp siirtyi vuosimaksulliseksi iOS:lla

8
Teemu Laitila

WhatsApp siirtyi vuosimaksulliseksi iOS:lla
Maailman suosituin mobiili pikaviestijärjestelmä WhatsApp on yhtenäistänyt hinnoittelumalliaan eri alustojen välillä. Nyt myös sovelluksen iOS-versio on ladattavissa ilmaiseksi, mutta käytöstä peritään Androidin tapaan 99 sentin vuosimaksu ensimmäisen vuoden jälkeen.

Muutos koskee kuitenkin vain uusia käyttäjiä ja nykyiset käyttäjät voivat jatkaa sovelluksen käyttöä ilmaiseksi myös tulevaisuudessa. Uusi hinnoittelumalli saattaa kuitenkin tuoda sovellukselle lisää käyttäjiä, kun ilmainen lataus nostaa sen suosituimpien ilmaisten sovellusten listalle Applen sovelluskaupassa.
Uusi hinnoittelumalli oli odotettu muutos. Yhtiö on päätynyt rahoittamaan toimintaansa vuosimaksuilla esimerkiksi mainosten sijaan. Moni WhatsAppin kilpailija puolestaan perustaa toimintansa esimerkiksi virtuaalisten esineiden kuten tarrojen tai sovelluksen sisällä toimivien maksullisten pelien myyntiin.

Kommentit (8)

and_
and_

1

Otsikon kirjoittajan englannin kielentaito ei päätä huimaa.. annual=kuukausittainen? jos kuitenkin vuotuinen..

Vastaa
_-Jaska-_
_-Jaska-_

2

Nyt ei sitten ne uudet jailbreikkailijatkaan saa enää tätä ilmaiseksi :D Onneksi itse hankin sen jo aikoja sitten jailbreakilla niin ei tarvitse ruveta vuosimaksuja makselemaan...

Vastaa
Mysticiza
Mysticiza

3

@1
Kyllä mun mielestä inhimilliset virheet ihan uutisoinnissakin ovat hyväksyttäviä. Kenenkään maailma kuitenkaan tuskin romahtaa tuosta mokasta.
Varmasti myös kirjoittajalle mukavampaa huomauttaa asiasta kohteliaasti, eikä heti lähteä haukkumaan kielitaitoa tai älyä.
Tällaista käytöstä kyllä huomaa valitettavan usein, ei ehkä tajuta että ihmiset ne siellä uutisia kirjoittaa ja unohdetaan se kunnioitus heidän työtään kohtaan. Olisipas todella kiva, jos näitäkään uutisia ei ketään kirjoittaisi...

Vastaa
lolwot (vahvistamaton)

4

Aevan sama, ei oo moiselle roskalle käyttöä, puhepakettiin kuuluu joku 5000 ilmaista tekstaria ja tekstareiden lähetys on p-rseestä muutenkin, lähetän kuukaudessa ehkä 20.

Vastaa
Taeco
Taeco

5

Jos/kun joudun alkamaan tästä maksamaan, siirryn varmaan pelkkään skypeen tms. Tai ei sitä tiedä. Tällä hetkellä puhun vain muutaman ihmisen kanssa tuota kautta - heillä on myös Skype. Euro vuodessa on kuitenkin hyvin vähän ja ihan kohtuullinen pyyntö.

Vastaa
squi
squi

7

@1,2: Tosiaan, vuosimaksu oli korvautunut kuukausimaksulla. Ehkä siitä ajatus kuitenkin kävi ilmi :) Jotenkin näppäimistöstä näköjään lähti helpommin "kuukausimaksu" kun ei juuri koskaan käytety "vuosimaksu".

Vastaa
and_
and_

8

@3 Ei tosissaan mitään henkilökohtaista kirjoittajaa vastaan, eikä tarkoitus ollut morkata tai haukkua ketään, inhimillisiä virheitä sattuu. Tällaisen pinnalla ja ihmisten huulilla olevan aiheen uutisointiin olisi vain tärkeää kiinnittää erityistä huomiota, jotta turhilta huhuilta vältyttäisiin. Ampparit.com:n kautta tätäkin uutista luettu jo yli 4000 kertaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja