Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yhdysvaltojen älypuhelinmarkkinassa viilenemisen merkkejä

2
Manu Pitkänen

Yhdysvaltojen älypuhelinmarkkinassa viilenemisen merkkejä
Maailman suurimpiin älypuhelinmarkkinoihin kuuluvassa Yhdysvalloissa älypuhelinkauppa osoittaa rauhoittumisen merkkejä. Yhä harvempi ihminen päivittää puhelintaansa, koska nykyinen koetaan jo tarpeeksi hyväksi.

Aiempina vuosina älypuhelinkauppaa on pitänyt yllä se, että yhdysvaltalaiset ovat halunneet siirtyä peruspuhelimesta älypuhelimeen. Nyt useimmilta löytyy jo älypuhelin, josta siirtyminen uudempaan malliin ei ole yhtä suuri päivitys kuin aiemmin peruspuhelimesta. Älypuhelinten pitäisi tarjota jokin uusi wow-kokemus, jotta ihmiset innostuisivat päivittämään puhelimensa.

Yhdysvalloissa oli comScoren mukaan maaliskuun lopulla yhteensä noin 137 miljoonaa älypuhelimen omistajaa. WSJ:n mukaan viime vuonna 68 miljoonaa yhdysvaltalaista vaihtoi puhelintansa, mikä on noin kymmenen prosenttia vähemmän kuin edellisvuonna. Laskun odotetaan jatkuvan tänäkin vuonna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

delic
delic

1

Ei tule yllätyksenä, esim applen kvartaalituloksissa näkyy selvästi tämä trendi, iPadin myynti kasvaa kun iPhonen laskee.

Älyluureja on tosiaan enää melko turha päivitellä jos omistat viimevuoden tai tämän vuoden luurin, ovat jo sen verran valmiita eikä niissä varsinaisia puutteita enää ole. Melko minimaalisia ovat nykyään noi päivitykset uusissa luurissa, kamera on varmaan se lähes ainoa osa-alue missä voi vielä parantaa niin, että siitä saattaa haluta maksaa.

Tästä päästäänkin siihen, että yhä useampi uutta luurin ostoa miettiessä päätyykin ehkä hommaamaan ekan tablettinsa. Älyluurista kun tabletti on seuraava aika luonnollinen askel. Näin ollen tablet myynti kasvaa ja älyluurimarkkinat pikkuhiljaa vähenee ainakin osassa maissa.

Itseä ainakin kiinnostaa esim seuraavassa Applen kvartaalituloksessa paljon enemmän iPadin myyntimäärät kuin iPhonen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.