Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusia Android-laitteita aktivoidaan 1,5 miljoonaa päivässä

2
Teemu Laitila

Uusia Android-laitteita aktivoidaan 1,5 miljoonaa päivässä
Googlen toimitusjohtaja Larry Page paljasti yhtiön osavuosikatsauksen yhteydessä, että tällä hetkellä uusia Android-laitteita aktivoidaan huimat 1,5 miljoonaa päivässä. Lukuun lasketaan kaikki Android-laitteet puhelimista tabletteihin.

Kuten yhtiö kertoi jo Google I/O -tapahtumassa, Android-laitteita on aktivoitu yli 900 miljoonaa kappaletta sen jälkeen kun käyttöjärjestelmä julkaistiin vuonna 2008. Nykyisellä tahdilla Android-aktivointien määrä ylittää miljardin rajan todennäköisesti runsaan kuukauden kuluttua.
Toinen tärkeä Larry Pagen mainitsema lukema oli Google Play -kaupan sovelluslatausten yltäminen yli 50 miljardiin. Apple ilmoitti jo keväällä saavuttaneensa vastaavan rajapyykin. Toisaalta Googlen latausmäärät kasvavat nopeammin, joten se tulee ohittamaan Applen jossain vaiheessa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

elvasti
elvasti

2

Ubuntu 12.04 pauhaa ainaki minun tietokoneissa :-) Mutta ei tuo android ole sinänsä paha, kunhan kaikki puhelimet olisivat Nexus-puhelimia, ettei olisi valmistajien turhia softia niissä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja