Windows Phone -päivityksen jakelu alkoi HTC:n ja Samsungin puhelimille

1
Manu Pitkänen

Windows Phone -päivityksen jakelu alkoi HTC:n ja Samsungin puhelimille
Niin sanotun GDR2-ohjelmistopäivityksen jakelu HTC:n Windows Phone 8X:lle ja 8S:lle on alkanut. Muutamat Samsungin Ativ S:n omistajat ovat myös kertoneet päivityksen saapumisesta. Windows Phone 8 -päivitys tuo mukanaan muutamia pieniä uusia ominaisuuksia. Nokian Amber-päivityksen on luvattu saapuvan heinäkuun aikana.

Päivitys tuo mukanaan tuen FM-radiolle, Data Sense -mittarin (ei kaikilla operaattoreilla), päivitetyn Xbox Musicin, päivitetyn Skypen ja parannellun Internet Explorer -selaimen. Lisäksi oletuskameraohjelmaa voidaan vaihtaa haluamaansa linssiin. Google lopettaa heinäkuun lopulla Sync-palvelunsa, minkä takia Microsoft on lisännyt GDR2-päivitykseen tuet CalDAV- ja CardDAV-protokollille. Tämän ansiosta Googlen palvelut pysyvät synkronoituina myös Windows Phone -puhelimilla.Microsoft työstää parhaillaan myös suurempaa GDR3-päivitystä, joka tulee saataville myöhemmin. Sen kerrotaan sisältävän tuen neliydinsuorittimille, viiden ja kuuden tuuman Full HD -näytöille.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 701 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Power
115 € Proshop
129 € Lenovo

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Kommentit (1)

Plasticma
Plasticma

1

Monissa uutisissa annetaan ymmärtää, että ohjelmistotuki rajoittaa isompien näyttöjen käyttöä, siis tuumakokoa. Onko asia tosiaan näin, vai ajatusharha teksteissä? Resoluutiorajoitukset ymmärrän ohjelmiston aiheuttamina. Osaisko joku avata asiaa?

Silmänkarkkiahan ne isot näytöt rakeisella resolla ei tuo, joten ainakin sillä tavalla ohjelmisto "rajoittaa" isojen näyttöjen käyttöä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.