Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen uutuuksien lehdistökuvat vuotivat

5
Manu Pitkänen

Googlen uutuuksien lehdistökuvat vuotivat
Evleaks ja Unlockr.com ovat julkaisseet Googlen tulevien tuotejulkaisujen lehdistökuvia. Kuvissa esiintyy Moto X -puhelin niin edestä, takaa kuin sivultakin (sekä mustana että valkoisena). Lehdistökuvat ovat paljastuneet myös toisen sukupolven Nexus 7 -tabletista.

Moto X:n ulkonäön keskeisimmät ominaisuudet ovat jo paljastuneet muita kuvavuotojen kautta. Googlekaan ei ole yrittänyt turhaan piilotella puhelimen ulkonäköä, sillä se on nähty yhtiön hallituksen puheenjohtajan korvalla ja julkistustapahtumakutsussa. Tuoreimpien speksivuotojen mukaan puhelimessa olisi kaksiytiminen ja 1,7 gigahertsin taajuudella toimiva Qualcomm S4 Pro -suoritin, kaksi gigatavua RAM-muistia, 4,7 tuuman ja 720x1184 pikselin näyttö (n. 4,5 tuumaa kun virtuaalisia näppäimiä ei huomioida). Etukamerassa on 2,1 megapikseliä ja pääkamerassa 10,5 megapikseliä. Akku on 2200 mAh:n kokoinen.
Reutersin keväällä uutisoimien tietojen mukaan toisen sukupolven Nexus 7:ssä olisi aiempaa tarkempi näyttö ja suoritin olisi vaihtunut Nvidian Tegra 3:sta Qualcommin Snapdragoniin. Uutistoimiston mukaan uusi tabletti tulisi saataville jo heinäkuussa. Google järjestää keskiviikkona aamiaisen, jonka antiin kuulunee uusi Android 4.3 -käyttöjärjestelmä. On mahdollista että uusi Nexus 7 esitellään samalla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
wponhuono (vahvistamaton)

2

Nämä tulevat myymään kuin häkä toisin kuin Mokian Lumiat.

Vastaa
Pitkakoski
Pitkakoski

5

Uusittu Nexus 7 vaikuttaa mielenkiintoiselta, jos tämä kuvavuoto ja aiemmat tiedot pitävät kutinsa. Olen käytössäni olevaan nykyiseen Nexus 7:aan tyytyväinen, mutta olen havainnut, että ajoittain kaipaisin hieman suurempaa resoluutiota ja takakameraa.
Jos laitteen fyysinen koko pysyy samana (ja vanha telakka toimisi uutuuden kanssa), niin ehkäpä voisi harkita päivittämistä. Kuvissa eivät liittimet telakkaa varten valitettavasti erotu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja