Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple osti HopStopin – Windows Phone -sovelluksen jakelu lopetettiin

2
Manu Pitkänen

Apple osti HopStopin – Windows Phone -sovelluksen jakelu lopetettiin
All Things D:n mukaan iT-jätti Apple on ostanut paikallista liikennetietoa tarjoavan HopStop-palvelun. Nyt palvelun Windows Phone -sovelluksen jakelu on lopetettu alustan sovelluskaupassa.

Nokia reagoi sovelluksen poistoon Twitterissä toteamalla Here Transitin olevan hyvä korvaaja HopStopille. Mielenkiintoiseksi Windows Phone -version kehityksen äkkinäisen lopetuksen tekee se, että HopStop on edelleen tarjolla Android-puhelimille. Palvelun tarjoamista kilpaileville alustoille ei ilmeisesti koeta pahana asiana itsessään.

Koska virallista lausuntoa Windows Phone -sovelluksen kehittämisen lopetukselle ei ole annettu, jää spekuloinnille tilaa. Uusi omistaja saattoi nähdä Windows Phone -alustaan tehdyt panostukset kannattomina lyhyellä tai pitkällä aikavälillä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Joojoojooxx (vahvistamaton)

2

Mistä ihmeestä noin typeriä kommentoijia aina sikiää? On tainnut pudota omena sinne lumeen!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.