Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n uusi lippulaiva G2 elokuussa - mukana sormenjälkitunnistin

1
Teemu Laitila

LG:n uusi lippulaiva G2 elokuussa - mukana sormenjälkitunnistin
LG ei ole vaivautunut olemaan erityisen salamyhkäinen tulevan G2-lippulaivapuhelimensa suhteen. Nyt yhtiö on kutsunut mediaa laitteen julkistukseen kutsulla, joka paljastaa laitteen nimen lisäksi muitakin ominaisuuksia.

Kutsu vahvistaa laitteen jo aiemmin huhutun G2-nimen. Kyseessä on seuraaja viimevuotiselle LG Optimus G -mallille, mutta jostain syystä Optimus-sana on haluttu jättää pois uutukaisen nimestä.
Kuvasta paljastuu lisäksi puhelimen erikoinen takapaneeli, jonka keskelle kameran alapuolelle on sijoitettu ilmeisesti äänenvoimakkuuden säätimet. Säätimien välissä on erillinen alue, joka LG:n kutsun perusteella on tosiaan sormenjälkitunnistin, kuten aiemmin epäiltiin.

Elokuun 7. päivä saapuvasta puhelimesta tiedetään lisäksi, että se perustuu Qualcommin Snapdragon 800 -piiriin. Loput ominaisuudet ovat vielä huhujen tasolle. Huhumyllyssä näytön kooksi on mainittu 5,2 tuumaa ja reunusten on kerrottu olevan erittäin kapeat. Tarkemmat tiedot saataneen viimeistään elokuussa tai ennen, jos ahkerat vuotajat pilaavat LG:n ilon jo etukäteen.

Töihin AfterDawniin

Kommentit (1)

Vapaakoodari
Vapaakoodari

1

Sormenjälki tunnistin laitteessa jonka näyttö on täynnä käyttäjänsä sormenjälkiä?
Eri ohjelmissa, kuten nyt myytinmurtajissa on osoitettu kuinka helppoa sormenjälki tunnistimen ohittaminen on jos saa sormenjäljen kuvan haltuunsa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja