Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung päivitti Exynos Octan ja tuplasi graafiikkatehon

2
Teemu Laitila

Samsung päivitti Exynos Octan ja tuplasi graafiikkatehon
Samsung on julkistanut Exynox Octa -piiristään uuden version, jossa keskitytään erityisesti grafiikkapuolen suorituskyvyn parantamiseen.

Exynox Octa 5420 sisältää ARM:n uuden Mali-T628 MP6 -grafiikkapiirin. Samsung on ensimmäinen valmistaja, joka käyttää kyseistä piiriä omassa järjestelmäpiirissään ja yhtiön mukaan se tarjoaa jopa kaksinkertaisen määrän graafista tehoa kuin sen edeltäjässä Exynox 5410:ssä käytetty PowerVR SGX544MP3 -piiri.

Uuden Exynox-piirin perusasetelma on edelleen sama ja uusitun näytönohjaimen lisäksi se sisältää neljä 1,8 GHz:n taajuudella toimivaa Cortex-A15-ydintä sekä neljä 1,3 GHz:n taajuudella toimivaa Cortex-A7-ydintä, joita käytetään vähemmän tehoa vaativien toimien suorittamiseen. Vaikka prosessorin puolella on tapahtunut vain pienempi muutoksia, myös sen suorituskyvyn kerrotaan kasvaneen noin 20 prosentin verran, lähinnä kellotaajuuksien noston ansiosta.


Samsung aikoo aloittaa 5420:n massatuotannon elokuussa. Yksi potentiaalinen kohde tuoreelle Exynos-piirille voisi olla Samsungin tuleva Note III -puhelin, ainakin joissain varianteissaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
hook @ (vahvistamaton)

2

Mikä hemmetin Octa 2??.Taas näitä vittuilijoita on liikkeellä!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja